19 / 04 / 2024

ibb hizmetleri

ibb hizmetleri

İBB'nin son 15 yıldaki yatırım ve hizmetleri, infografik bir şekilde yayınlandı. İşte İBB'nin son 15 yılda hayata geçirdiği faaliyetler ve projeler...

Kadir Topbaş: Son 9 yılda İstanbul’da büyük işlere imza attık!

İstanbul ’a kazandırdıkları yeşil alan ve meydanlarla İstanbul’un çehresini adeta yeniden şekillendirdiklerini belirterten Başkan Topbaş, “İstanbul daha erişilebilir ve daha estetik bir hale geldi” dedi.

İBB'nin son 15 yıldaki yatırım ve hizmetleri yayınlandı!

İBB'nin son 15 yıldaki yatırım ve hizmetleri, infografik bir şekilde yayınlandı. İşte İBB'nin son 15 yılda hayata geçirdiği faaliyetler ve projeler...

Kosifler Group, halkla ilişkiler hizmetleri için Banu Ergin PR’la anlaştı!

Banu Ergin PR, portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor. 1945 yılında temelleri atılan Kosifler Group da basın iletişimi hizmetleri için Banu Ergin PR’ ı seçti...

Özkar İnşaat Turizm Gıda Tekstil Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar İnşaat Turizm Gıda Tekstil Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mağrur Özkar Pomakoğlu tarafından 2 milyon 555 bin liralık sermaye ile kuruldu.

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Kent ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Koray Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu.

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Nasreen Ahmad, Talal Alajlanı, Ahed Zarzar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

TİMM İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TİMM İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atakan Uçar, Özlem Kurumsak Uçar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaman Berzek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 OCak'ta Kadıköy, Teyyareci Sami Sokak'ta kuruldu.

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Sertaç İlkhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak'ta Ümraniye, İstiklal Şehzade Caddesi'nde kuruldu.

HB Reavis Turkey Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

HB Reavis Turkey Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi, HB Reavis Group tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 OCak'ta Levent, Polat Plaza B Blok, No:4 Kat:13'de kuruldu.

Geven Gayrimenkul ve İşletme Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geven Gayrimenkul ve İşletme Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Firdevs Seyfettinoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Saraylar Beldesi Sitesi'nde kuruldu.

Sümer Otel Hizmetleri Telekominikasyon Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Otel Hizmetleri Telekominikasyon Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi, Feyzullah Özcan, Ramazan Yapıcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Suhulet İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suhulet İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cavit Akpınar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak 2014 tarihinde kuruldu

Emlak Yönetim A.Ş. hangi hizmetleri veriyor?

TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Projesi’nin (EPP) bir kuruluşu olarak 2009’da kurulan Emlak Yönetim A.Ş., bilinçli profesyonel konut yönetimi hizmeti sunmaktadır. İşte Emlak Yönetim A.Ş.’nin site yönetimi hizmetleri…

ibb hizmetleri Haberi

ibb hizmetleri

İstanbul belediye başkanlığı seçimi yaklaşırken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) atılan iftiralar tek tek çürütülüyor. Sabah Gazetesi, İBB'nin son 15 yıldaki yatırım ve hizmetleri, infografik bir şekilde yayınladı.

Sağlıktan ulaşıma, sosyal hizmetlerden otoparklara, kamu alanlarından yeşillendirme projelerine kadar birçok projeye imza atıldı. Yapılan projelerde özellikle de "Gönül Belediyeciliği" vurgusu yapıldı. İşte İBB'nin son 15 yılda hayata geçirdiği faaliyetler ve projeler...