23 / 04 / 2024

İBB hurda araç teslim

İBB hurda araç teslim

Çevreye ve trafik akışına büyük zararları olan yaşlı araçlar trafikten çekiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 90 model ve altı olan, işlemlerini tamamlamış hurda motorlu taşıtların alımına başladı.

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 27 Ekim bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları

Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Dolar kurunun yükselmesi ile Vatandaşlar 'Hurdaya zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya zam geldi mi? 27 Ekim Cuma hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Güncel hurda fiyat listesi belli oldu! 22 Eylül 2023 hurda fiyatları

22 Eylül 2023 Cuma günü hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi araştırılıyor. Bugün hurda fiyatların indirim geldi ve fiyatlar baştan güncellendi. Peki hurda fiyatları ne kadar? 22 Eylül 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyat listesi

Hurda alımı fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Son zamanlarda zam gelen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Bugün ne kadar oldu? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? İşte 5 Eylül 2023 hurda fiyat listesi...

307 noktadan teslim alınan 2 bin 253 hurda araç ekonomiye kazandırıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  tarafından 2023'ün ilk yarısında Ömrünü Tamamlamış Araç Bertaraf Takip Sistemi (ÖTA) üzerinden hurdaya ayrılan 2 bin 253 araç, lisanslı tesislerde ekonomiye kazandırıldığı bildirildi.

Demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 10 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi merak ediliyor. Her gün güncellenen bakır ve demir hurda fiyat listesinin bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Bugün bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 30 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Bugün demir hurda fiyatlarına indirim geldi. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 30 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları fiyatları kaç lira? 24 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Dolar kurunun yükselmesi ile zam gelen hurda fiyatlarının güncel rakamları araştırılıyor. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve dmeir hurda fiyatları fiyatları kaç lira? 24 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

İBB’den araç sahiplerine kötü haber! O ücrete yüzde 60 zam mı geldi? Hemen bakın!

Enflasyondan dolayı her ürün ve hizmete gün geçtikçe zam gelmeye devam ediyor. Bu seferde araç sahiplerini üzen bir haber İBB’den geldi. İşte detaylar!

Hurda fiyatları uçtu! Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve demir hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son gelen zamlardan sonra hurda fiyatları adeta uçtu. Hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve dmeir hurda fiyat listesi.

Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç TL? 2023 hurda fiyatları 

Dün zam gelen hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Hurda işi yapanlar ve sektör temsicileri 2023 hurda fiyatlarını araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 20 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi araştırılıyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar 2023 hurda fiyatlarını merak ediyor. Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 20 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları bugün ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi, hurda işi yapna vatandaşlar ve sektör temsilcileri tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatları ne kadar?  Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

İBB hurda araç teslim Haberi

İBB hurda araç teslim


Eski teknoloji ile üretilmiş olan ve çevre kirliliğinden, trafik akışına, yakıt tasarrufuna kadar birçok dezavantajı bulunan eski araçların trafikten çekilmesi ile İstanbul rahat bir nefes alacak. Trafik ve doğa için risk faktörü oluşturan 90 model ve altı olan araçların hurdaya ayrılma işlemlerini artık İstanbul Büyükşehir Belediyesi yapacak.


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi aldığı karar ile hurda motorlu taşıtlarla ilgili verilen göreve ilişkin iş ve işlemlerin Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Atık Yönetimi Müdürlüğü’nce yürütülmesini kararlaştırdı.


İBB Atık Yönetim Müdürlüğü, hurda motorlu taşıtlarla ile ilgili hazırlıklarını tamamladı. Yapılan çalışmalar neticesinde ömrünü tamamlamış ve trafikten silinme işlemleri gerçekleştirilmiş 90 model ve altı olan hurda araçlar Ümraniye Küçüksu Caddesi Asfalt Sokak’ta bulunan Atık Yönetim Müdürlüğü Hekimbaşı Hizmet Birimi’ne teslim ediliyor.


Toplanan araçlar söküm işlemleri sonrası...