25 / 04 / 2024

ibb iş başvuruları 2022

ibb iş başvuruları 2022

Üç farklı belediye toplamda 116 memur alımı yapacak. Peki belediye iş ilanlarına nasıl başvurulur? İşte detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanı resmen duyurdu! Öğrencilere telefon ve internet desteği başvuruları başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan öğrencileri yakından ilgilendiren, son dakika duyurusu geldi. Yükseköğretim öğrencilerin merakla beklediği "teknolojik cihaz ve internet desteği" başvuruları başladı.

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

2023 depremzede kredi ve hibe desteği başvurusu! Depremzede hibe ve kredi şartları neler? 

Depremzede hibe ve kredi desteği yardımı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Peki 2023 depremzede hibe ve kredi desteği başvuruları nasıl yapılır ve şartları neler? İşte ayrıntılar...

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev hanımlarına emeklilik desteği konusunda sevindirici bir açıklamada bulundu. Peki, Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak? İşte detaylar...

AFAD duyurdu! Başvurular başladı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük 2 depremin ardından Afetzede Barınma Desteği başvurularının e-devlet üzerinden başlatıldığını bildirdi.

Çiftçiler dikkat! ABB 2023 yılı mazot ve sıvı gübre desteği başvuruları başladı! Başvuru tarihini kaçırmayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçi ve balıkçılara mazot ve gübre desteğinde bulunacak. Başvurular internet ortamında alınıyor. Çiftçi ve balıkçıların kayıt ve ruhsat belgelerini ibraz etmesi gerekiyor.

Ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği kimlere verilecek? Ulaşım desteği nedir?

Geçtiğimiz hafta açıklanan üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başvuruları ne zaman başlayacak? Ulaşım desteği başvuruları nereden ve nasıl yapılacak? 2022 ulaşım desteği hakkındaki tüm ayrıntılar…

Başvurular başladı! 2 bin 500 TL yardım yapılacak! Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilecek olan doğal gaz desteği başvuruları 5 Eylül tarihinde başladı. Peki, Doğal gaz desteği nasıl alınır? Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır? Doğal gaz desteğinden kimler yararlanabilir? İşte detaylar…

Genç çiftçiler hemen bakın! Kosgeb genç çiftçi desteği başvuruları başladı mı? Başvuru şartları neler?

KOSGEB genç çiftçiler için de destek sağlamayı sürdürüyor. Peki Kosgeb genç çiftçi desteği başvuruları başladı mı? Genç çiftçi desteği başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin o il için başvuruları yarın sona eriyor! O parayı ödemeden 240 ay vadeyle konut fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi başvuruları yarın sona eriyor. Ankara TOKİ için 240 ay vade sağlanıyor. 

ibb iş başvuruları 2022 Haberi

ibb iş başvuruları 2022

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yaylakent Belediyesi, farklı belediye toplamda 116 memur alımı yapacağını duyurdu. Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlara göre, belediyeler bünyelerinde çalışmak üzere düz memur ve düz işçi alımı yapacak.

Belediyeler tarafından yayınlanan ilanlara göre ortalama 6 bin 500 TL maaş ile çalışacak düz işçi alımı ve düz memur alımı yapılacağı bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yayımladığı iş ilanına göre bünyesinde çalışmak üzere 8 bin 710 TL maaş ile 15 memur alımı yapılacağı açıklandı.  

Peki Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Yaylakent Belediyesi tarafından yayımlanan ilanlara nasıl başvurulur? Maaşlar ne kadar? İşte detaylar...
 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Yaylakent Belediyesi tarafından yayımlanan iş ilanlarına göre belediyeler bünyelerinde çalışmak üzere memur alımı ve zabıta memuru alımı gerçekleştirecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yayımladığı...