25 / 04 / 2024

ibb ramazan etkinlikleri

ibb ramazan etkinlikleri

Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beyoğlu Belediyesi’nin Taksim Meydanı’nda düzenlediği iftarda vatandaşlarla buluştu. iftarda İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran ile semavi dinlerin temsilcileri de yer aldı...

İstanbul’da Ramazan Etkinlikleri’nde bugün neler var?

İstanbul’da Ramazan Etkinliklerinin iki yeni adresi Maltepe ve Yenikapı Şehir Parkları İstanbulluları ağırlamaya devam ediyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında bu akşam neler var?

İBB'den Ramazan'da 200 bin aileye destek verilecek! İstanbullulara son dakika müjdesi!

İBB tarafından 200 bin aileye verilecek olan Ramazan ayı destekleri tek tek açıklandı. İşte İBB'nin Ramazan destekleri...

Ekrem İmamoğlu az önce açıkladı! İBB'nin Ramazan pidesi fiyatı resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bu sene 340 gramlık Ramazan pidesinin 10 TL'den satılacağını açıkladı.

İBB'nin yeni imar müdürü Ramazan Gülten oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar müdürlüğüne yeni atama yaptı. İBB'nin yeni imar müdürü, şehir plancısı ve şehir plancıları odası aktif üyesi Ramazan Gülten oldu.

Gaziantep Amfi Tiyatro’da yıkım başladı!

100.Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve bir dönem Gaziantep’te gerçekleşen Ramazan Etkinlikleri ve konserlere ev sahipliği yapan Amfi Tiyatro’nun yıkımına başlandı.

İncek Loft'ta Ramazan Geceleri etkinliklerine yoğun ilgi!

Akfen İnşaat tarafından İncek Loft Ramazan Geceleri etkinlikleri düzenlendi. Ramazan Geceleri programına katılan Ankaralılar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Turizm sektörü Ramazan'dan sonra hareketlenecek!

TUROB Başkanı Bayındır: "Ramazan ayı içerisinde ülkemize olan ilginin artırılmasının en önemli yolu, etkin bir kampanya ve ilgi uyandıracak etkinlikleri faaliyete geçirmektir. Özellikle Ortadoğu bölgesinden gelecek turistler için çok ideal bir dönem olabi

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor!

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, çok yoğun ilgi görüyor. Foça ve üç belde ile dört orman köyünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri, izleyenlere eski Ramazan nostaljisi yaşatıyor.

Güzelbahçe Belediyesi Ramazan Etkinlikleri sürüyor!

Güzelbahçe Belediyesi Ramazan ayı boyunca bir dizi etkinlik düzenleyerek, vatandaşların sıcak yaz akşamlarında eğlenceli saatler geçirmelerini sağlıyor. Gösteriler, ilçe halkına hoş vakit geçirme imkanı sunuyor.

İstWest Meydan’da Ramazan Etkinlikleri 17- 25 Temmuz arasında düzenlenecek!

Avrupa Yakası’nın en prestijli projesi İstWest’in önünde yer alan İstWest Meydan’da Ramazan Ayı’nın son günleri birbirinden eğlenceli etkinliklerle geçecek. 17 Temmuz – 25 Temmuz tarihleri arasında, İstWest Meydan’da gerçekleşecek...

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Arif Bilge Mahallesi pazar alanında yapılan programa, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Meram'da imar müjdesi!

MERAM Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Arif Bilge Mahallesi pazar alanında yapılan programa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor!

Vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı 'nda, TOKİ 'de, Turgut Özal Parkı'nda ve Haleplibahçe'de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.

Atatürk Mahallesi TOKİ Konutları'nda Ramazan etkinlikleri düzenlendi!

Edremit Belediyesi'nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği etkinlikler Atatürk Mahallesi'nde yer alan TOKİ Konutları 'nda devam etti. TOKİ konutlarında ki etkinlikte mahalleliler keyifli bir Ramazan akşamı geçirdiler

ibb ramazan etkinlikleri Haberi

ibb ramazan etkinlikleri


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beyoğlu Belediyesi’nin Taksim Meydanı’nda düzenlediği iftarda vatandaşlarla buluştu. Binlerce İstanbullunun katıldığı iftarda İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran ile semavi dinlerin temsilcileri, işadamları ve sivil toplum kuruluşları da yer aldı.


İftar öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Kadir Topbaş, mübarek Ramazan-ı Şerif’in bir iftarında Taksim Meydanı’nda İstanbul’un bir araya geldiğini belirterek, “Sevginin, hoşgörünün ve insani değerlerin ön plana çıktığı bu ayda iftar sofrasını paylaşmanın ve 14 milyonluk İstanbul’un bir parçası olduğumuzu anlamanın adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. Burada nasıl bir araya geldiysek her daim güzellikleri paylaşabiliriz” diye konuştu.


“Taksim beraberce duygularımı paylaştığımız ve geleceğe yürümek adına önemsediğimiz, Cumhuriyet Anıtımızın da bulunduğu bir alan” ifadesini kullanan Kadir Topbaş, Taksim Meydanı’nın yakın bir...