28 / 03 / 2024

Ibis Otel Alsancak

Ibis Otel Alsancak

Akfen GYO portföyünde bulunan Ibis Otel Alsancak açıldı...

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Evora İzmir  Alsancak konum!

Evora İzmir  Alsancak konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor... 

Evora İzmir Alsancak!

Satış sürecinin hızla devam ettiği Evora İzmir Alsancak projesinde 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor...

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Ibis Otel Tuzla yarın açılacak!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Akfen GYO Ibis Otel Tuzla'nın yarın açılacağını açıkladı.

Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Tuzla'nın değerleme raporu yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Tuzla Projesi'ne ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Eskişehir ve İzmir Alsancak'ın değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Novotel Zeytinburnu ve Trabzon'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporu yayınlandı.

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporlarını yayınladı.

İzmir Alsancak’taki günlük kiralık evler isyan ettirdi!

İzmir Alsancak’ta sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evler, sonunda otel ve pansiyon işletmecilerini isyan ettirdi. İşletmeciler, “Biz vergimizi ödeyip istihdam yaratırken, bu evlerin çoğu ahlaki olmayan işler için kullanılıyor” diye konuştu

Ibis Otel Alsancak Haberi

Ibis Otel Alsancak

Akfen Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Akfen GYO portföyünde bulunan 140 odalı, 280 yataklı Ibis Otel Alsancak / İzmir, 24 Haziran 2013 tarihinde faaliyete geçmiştir.


Yatırımcıların bilgilerine...