20 / 04 / 2024

Ibis Otel Bursa değerleme raporu

Ibis Otel Bursa değerleme raporu

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt değerleme raporları yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt değerleme raporları yayınlandı.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Akfen GYO Bursa Ibis otelinin değeri belli oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Bursa Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Bursa Ibis projesinin değeri kaç lira oldu?

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Bursa Ibis ve İzmir Ibis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bursa Ibis ve İzmir Ibis otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Bursa Kestel'de 5.5 milyon TL'ye yapılan otel çürüyor iddiası!

Bursa'da Kestel Belediyesi'nin 2018'de yaklaşık 5,5 milyon TL harcayarak inşa ettiği 51 odalı otel çürüyor. CHP Kestel ilçe Başkanı Hatice Doğan, binanın Kestel halkının faydalanacağı bir şekilde değerlendirilmesini istedi. 

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Bursa'da belediye tarafından kiralanan otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs nedeniyle 7 gün 24 saat görev yapan sağlık personelinin daha iyi koşullarda dinlenebilmesi için otel kiraladı. 

Bursa Yeni Çelik Palas Otel'in imar planları askıda!

Bursa'nın Çekirge bölgesinde bulunan Yeni Çelik Palas Oteli arazisinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı, Osmangazi Bedediye Meclisi’nde konuşuldu.

Akfen GYO Bursa Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bursa Ibis Oteline ait değerleme raporlarını yayınladı...

Bursa Kar Otel hisse devir yoluyla 1 Ekim'de satılacak!

Bursa Uludağ Oteller Bölgesi I. Gelişim Bölgesi'nde yer alan Kar Otel'in hisse devir yoluyla satışı yapılack. Satış ihalesi 1 Ekim'de gerçekleştirilecek...

Ibis Otel Bursa değerleme raporu Haberi

Ibis Otel Bursa değerleme raporu

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.


Açıklama:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III, N48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Şirketimiz portföyünde yer alan Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'a ait  31 Aralık 2016 tarihli değerleme çalışmaları EPOS Gayrimenkul Değerleme A.Ş'ye yaptırılmıştır. 


Şirketimiz portföyünde yer alan Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporları ekte yer almaktadır.


Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Ibis Otel Bursa değerleme raporu için