25 / 04 / 2024

İbrahim Cem Türe

İbrahim Cem Türe

Dev Planlama İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Aktülün, Cevdet Özdemir, Nurettin Danışman, İbrahim Cem Türe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türe35 Tekstil İnşaat Nakliye Gıda Kimya Medikal Orman Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Türe tarafından kuruldu.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Türkşeker 115 sürekli işçi alımı başvuruları 6 Kasım'da başlıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek amacıyla farklı branşlarda işçi alınacağını duyurdu. İşte detaylar...

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buket Töre Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Töre tarafından kuruldu.

Bakan Yumaklı'dan büyük yapılarla ilgili dikkat çeken açıklama: Artık yüzde 100 milli olarak yapılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'de devasa yapıların Türk mühendis, mimar ve işçilerin emeğiyle yapıldığını dile getirdi. 

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Wolf Tiny CEO: Türkiye’nin tek çıkışı çelik evlerden geçiyor, bir devlet politikasına dönüşmeli!

Çelik evlerin önemine değinen Wolf Tiny CEO’su İbrahim Tetik Türkiye’nin tek çıkışının çelik evlerden geçtiğini ve bir devlet politikasına dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezun olmuştur? İbrahim Haluk Öğütçü evli mi?

İbrahim Haluk Öğütçü kimdir? İbrahim Haluk Öğütçü hangi mesleği yapıyor? İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezundur? İşte detaylar!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Tre İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tre İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Emre Türe tarafından kuruldu.

İbrahim Cem Türe Haberi

İbrahim Cem Türe

Dev Planlama İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Aktülün, Cevdet Özdemir, Nurettin Danışman, İbrahim Cem Türe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Dev Planlama İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane, fabrika, turistik tesis, tatil köyü, otel inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, 2-)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri yapmak bunları kiraya vermek veya kiralamak, 3-)Yurtiçi ve yurtdışında, resmi ve özel...