25 / 04 / 2024

İbrahim Gültekin kim

İbrahim Gültekin kim

Çanakkale'deki tarihi Kimisis Teodoku Rum Ortodoks Kilisesi'nin zamanla yıpranan ve depremden zarar gören 28 metrelik çan kulesi, aslına uygun şekilde restore edilecek.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Milyonlara yüzde 35.73, 49.46 ve 51.46 zam oranıyla maaşlar kuruş kuruş hesaplandı! Kim, ne kadar maaş alacak?

Yeni yıla yaklaşırken milyonlarca vatandaş, maaşlarının ne kadar zamlanacağını merak ediyor. Yeni yıl için memurlar ve memur emeklileri özelinde yeni zam oranı hesaplamaları ortaya çıktı. Peki, bu zam oranlarına göre kim, ne kadar maaş alacak? Kuruş kuruş hesaplandı. İşte detaylar...

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Emekli ve memur maaşında kader günü! Memur ve memur emeklisinin maaşı ne kadar olacak? Hemen öğrenin!

​​​​​​​Kamu görevlileri Hakem Kurulu'nun 4’ncü toplantısından da bir sonuç çıkmadı. Kurul, bugün (31 Ağustos) son toplantısını yapacak ve kararını verecek. Peki, Hakem Heyeti’nin kararı ne olacak? Yeni zam oranlarına göre kim ne kadar aylık alacak? İşte detaylar...

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Şirketlerden depremzedelere yardım hamlesi! Hangi şirket ne yardım gönderdi? Kim ne yaptı?

Son yüzyılın en büyük deprem felaketlerinden biri olarak gösterilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin açtığı yaraları sarmak üzere iş dünyası da seferber oldu. Şirketler ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra maddi yardımda da bulunuyor.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Kamu işçisine müjde! Yılın son ikramiyesi o tarihte hesaplara yatacak! Maaşa göre kim ne alacak?

Kamu çalışanlarının ikramiyeleri yarın hesaplara aktarılacak. Peki, Kamu işçisine ikramiye oranı ne kadar olacak? Maaşa göre kim kaç TL alacak? İşte detaylar...

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosso Grup Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gültekin tarafından kuruldu.

İbrahim Gültekin kim Haberi

İbrahim Gültekin kim

Çanakkale Bozcaada'da, 1895'te inşa edilerek aynı yıl ibadete açılan Kimisis Teodoku Rum Ortodoks Kilisesi'nin ön bölümüne 1899'da yapılan 28 metrelik çan kulesi zamanla yıprandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlığı döneminde adaya yaptığı ziyarette kulenin onarımı talimatını verdi. Kule, Erdoğan'ın talimatıyla 2006'da kapsamlı olarak yenilendi. Tarihi kule, 2015'te Ege Denizi açıklarında meydana gelen depremin etkisiyle tekrar zarar gördü. Çan kulesinin zarar gören bölümleri, dönemin Valisi Ahmet Çınar'ın talimatıyla onarıldı. 

120 yıllık çan kulesinin yıkılarak yeniden yapılmasına karar verildi. Bunun üzerine hazırlanan proje kapsamında kulenin yıkımı gerçekleştirildi.Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin, adanın önemli tarihi yapıları arasında yer alan kilisenin kule kısmının, bölgeye hakim fırtınaların etkisiyle zamanla zarar gördüğünü söyledi.

2 yıl önce çalışmalara başlandığını belirten Gültekin, şunları söyledi:

"Proje çalışmalarının...