23 / 04 / 2024

İbrahim Kutluay ve demet şener

İbrahim Kutluay ve demet şener

Demet Şener , boşandığı eşi İbrahim Kutluay'a 3 milyon lira tazminat ile 2 çocuk için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakasını ödemediği iddia ederek dava açtı. Dava sonucu haciz kararı aldırdı. 

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 27 milyon 539 bin 431,81 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Akoyapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akoyapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 18 milyon 453 bin 130,67 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Meclis'te fahiş kira tepkisi: Kiralık uygun ev bulmak hayal oldu!

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan ve CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Meclis'te yaptıkları konuşmalarında fahiş kira bedellerini gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Özerler ve Remzi Kocatürk ortaklığında kuruldu.

Bozdem Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdem Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Demiroğ ve Sadi Abdulbaki Bozlak ortaklığında kuruldu.

Fany İnşaat Tekstil Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fany İnşaat Tekstil Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erden ve Ömer Erden ortaklığında kuruldu.

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erdemir ve Uğur Erdemir ortaklığında kuruldu.

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İbrahim Elsayed ve Semiye Arslan tarafından kuruldu.

Balsa Mimarlık İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balsa Mimarlık İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Er ve Yasin Çolak ortaklığında kuruldu.

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'da İbrahim Maasfeh ve Vedat Arslan ortaklığında kuruldu!

Kutluays Turizm Ve Gıda Lojistik Limited Şirketi Kuruldu!

Kutluays Turizm Ve Gıda Lojistik Limited Şirketi Küçükçekmece’de  İlhan Hakan Kutluay ve Kerim Ktluay ortaklığı tarafından kuruldu.

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Elcerif ve Marwan Amer ortaklığında kuruldu.

İbrahim Kutluay ve demet şener Haberi

İbrahim Kutluay ve demet şener

Demet Şener , boşandığı eşi İbrahim Kutluay'a 3 milyon lira tazminat ile 2 çocuk için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakasını ödemediği için ihtiyati haciz kararı aldırdı. 

Sabah Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre; iki aylık nafakayı ödemediği için hukuki hakkını kullandığını söyleyen ve Kutluay'ın arayarak hakaret ve tehdit ettiğini iddia eden Şener, "Müvekkilim davalının sözlü ve psikolojik şiddete varan eylemleri nedeniyle kendisi ve çocukları için korkmakta ve endişe duymaktadır" açıklamasında bulundu. 

Mahkeme 1 aylık sürede Kutluay'ın Şener'e yaklaşmamasına ve şiddet tehdidinde bulunmamasına karar verdi. Mahkeme, karara uymadığı takdirde Kutluay'ın 3 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacağını açıkladı. Çift, İstanbul Aile Mahkemesi'nde geçtiğimiz 25 Mart'ta anlaşmalı olarak...