26 / 04 / 2024

İbrahim Kutluay'a haciz şoku!

İbrahim Kutluay'a haciz şoku!

Demet Şener , boşandığı eşi İbrahim Kutluay'a 3 milyon lira tazminat ile 2 çocuk için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakasını ödemediği iddia ederek dava açtı. Dava sonucu haciz kararı aldırdı. 



Demet Şener , boşandığı eşi İbrahim Kutluay'a 3 milyon lira tazminat ile 2 çocuk için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakasını ödemediği için ihtiyati haciz kararı aldırdı. 

Sabah Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre; iki aylık nafakayı ödemediği için hukuki hakkını kullandığını söyleyen ve Kutluay'ın arayarak hakaret ve tehdit ettiğini iddia eden Şener, "Müvekkilim davalının sözlü ve psikolojik şiddete varan eylemleri nedeniyle kendisi ve çocukları için korkmakta ve endişe duymaktadır" açıklamasında bulundu. 

Mahkeme 1 aylık sürede Kutluay'ın Şener'e yaklaşmamasına ve şiddet tehdidinde bulunmamasına karar verdi. Mahkeme, karara uymadığı takdirde Kutluay'ın 3 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacağını açıkladı. Çift, İstanbul Aile Mahkemesi'nde geçtiğimiz 25 Mart'ta anlaşmalı olarak boşanmıştı.


Geri Dön