25 / 04 / 2024

İbrahim Kutluay haciz

İbrahim Kutluay haciz

Demet Şener , boşandığı eşi İbrahim Kutluay'a 3 milyon lira tazminat ile 2 çocuk için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakasını ödemediği iddia ederek dava açtı. Dava sonucu haciz kararı aldırdı. 

İbrahim Kutluay, Demet Şener'e ev mi verdi?

Demet Şener ve İbrahim Kutluay aynı gün Bebek’te kameralara yakalandı. İbrahim Kutluay'ın kendisine ev verdiği iddialarını yalanladı...

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

Demet Şener Etiler’deki evini boşalttı!

Cenk Küpeli ile bugün nikah masasına oturacak Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’a ait olan ve 10 yıl daha oturma hakkının bulunduğu Etiler’deki evini boşalttı.

İbrahim Kutluay geceliği 20 bin liraya villa kiraladı!

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, aşkı Edwina Sponza ile geçen hafta Yunanistan’a gitti. Kutluay, sevgilisinin rahatı için otelde kalmak yerine geceliği 20 bin liralık villa tuttu.

İbrahim Kutluay'a haciz şoku!

Demet Şener , boşandığı eşi İbrahim Kutluay'a 3 milyon lira tazminat ile 2 çocuk için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakasını ödemediği iddia ederek dava açtı. Dava sonucu haciz kararı aldırdı. 

İbrahim Kutluay'a icra şoku!

Demet Şener tarafından zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açılan İbrahim Kutluay'a bir şok daha geldi. Tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatıldı.

Didim Akbük'teki ünlü otele haciz!

Türkiye’nin en ünlü tatil mekanları arasında yer alan Didim Akbük’teki 5 yıldızlı bir otelde haciz şok yaşandı. Malzemeler müşterilerin gözü önünde haczedildi.

Fadıl Akgündüz'ün kurduğu Caprice Otel’e haciz geldi!

AYDIN’ın Didim İlçesi’nde, ’Jet Fadıl’ olarak bilinen işadamı Fadıl Akgündüz’e ait İslami konsepte hizmet veren 4 yıldızlı otelde, haciz işlemi uygulandı.

Fadıl Akgündüz'ün Didim'deki oteline haciz geldi!

İstanbul Bayrampaşa’da inşa ettiği Caprici Gold projesi yarım kalan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Aydın Didim’deki oteline de dün haciz geldi. İstanbullu bir firmanın koydurduğu haciz için işlemler dün gün boyu sürdü.

Haciz masrafları ne kadar?

Haciz işlemleri, borçlu kişinin borcu miktarınca menkul, gayrimenkul ve üçüncü kişilerdeki hak ve alacaklarına cebri icra suretiyle kısıtlama yapılması,el konulması işlemi olarak ifade ediliyor. Peki, haciz masrafları ne kadar?

Haciz satış talebi nasıl yapılır?

Haciz sürecinde borçlunun borcunu ödememesi halinde haczecilen mallar satılarak paraya çevriliyor. Elde edilen gelir ile alacaklıya olan borç kapatılıyor. Peki, haciz satış talebi nasıl yapılır?

Haciz isteme dilekçesi!

Borçlu alacaklı arasındaki sorun haciz işlemleri ile giderilebiliyor. Alacaklılar borcun tahsili için İcra Müdürlüğüne bir dilekçe ile müracaat ediyor. İşte haciz isteme dilekçesi örneği..

Haciz işlemleri kaç günde başlar?

Alacaklılar, borçlu kimseden alacağını tahsil edemediği takdirde İcra Müdürlüğüne haciz işlemleri için müracaat edebiliyor. Peki haciz işlemleri kaç günde başlar? Haciz işlemleri nasıl yapılır?

İbrahim Kutluay haciz Haberi

İbrahim Kutluay haciz

Demet Şener , boşandığı eşi İbrahim Kutluay'a 3 milyon lira tazminat ile 2 çocuk için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakasını ödemediği için ihtiyati haciz kararı aldırdı. 

Sabah Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre; iki aylık nafakayı ödemediği için hukuki hakkını kullandığını söyleyen ve Kutluay'ın arayarak hakaret ve tehdit ettiğini iddia eden Şener, "Müvekkilim davalının sözlü ve psikolojik şiddete varan eylemleri nedeniyle kendisi ve çocukları için korkmakta ve endişe duymaktadır" açıklamasında bulundu. 

Mahkeme 1 aylık sürede Kutluay'ın Şener'e yaklaşmamasına ve şiddet tehdidinde bulunmamasına karar verdi. Mahkeme, karara uymadığı takdirde Kutluay'ın 3 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacağını açıkladı. Çift, İstanbul Aile Mahkemesi'nde geçtiğimiz 25 Mart'ta anlaşmalı olarak...