28 / 03 / 2024

Caner Erkin'e villasının kirası yüzünden haciz şoku!

Caner Erkin'e villasının kirası yüzünden haciz şoku!

Fenerbahçeli Caner Erkin, haciz şoku yaşıyor. Eski eşi Asena Atalay’la oturdukları villanın kirasını aylardır ödemeyen futbolcunun arabalarına haciz konuldu...



Fenerbahçeli yıldız futbolcu Caner Erkin'e bekarlık yaramadı! Asena Atalay'la 6 yıllık evliliğini şubat ayında bitiren yıldız futbolcu, hacizlik oldu. Caner Erkin, boşandığı eşi Asena ile birlikte oturdukları Acarkent'teki villanın kiralarını ödemediği için davalık oldu. Villanın 10 bin dolar olan kirasını 4 aydır alamayan ev sahibi harekete geçerek dava açtı.


4 ARABAYA İŞLEM

Avukatı Çağdaş Çelik aracılığıyla mahkemeye başvuran evsahibi, Caner Erkin'in 4 lüks arabasına haciz işlemi başlattı. İddiaya göre dava sonucunda Erkin'in arabalarına el konulmuş durumda. Ev sahibinin, Fenerbahçe Kulübü'ne ihtar çekip Caner Erkin'in alacaklarına da tedbir koydurduğu da konuşulanlar arasında.




Takvim



Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


FUTBOLCU Caner Erkin, iddialara göre bir süre önce ayrıldığı Asena Atalay ile birlikte oturdukları Acarkent'teki villasının kiralarını ödemediği gerekçesiyle ev sahibinin avukatı tarafından mahkemeye verilmiş. Görülen dava sonucu Caner Erkin'in taşınmaz mülkleri dahil tüm mal varlığına el konulmuş. Aylık 10 bin dolardan 4 ay i ödenmeyen kiralara bir de kontrat gereği bazı maddelerden doğan ödemeler eklenince meblağının bir hayli yüklü olduğu iddia ediliyor. 


Şok


Geri Dön