27 / 04 / 2024

iç giyim

iç giyim

Bim market 4 Ekim Salı günü için yeni bir katalog yayınladı. İki sayfalık yeni kataloğun içeriğinde iç giyime dair pek çok ürün var. İşte Bim 4 Ekim 2022 fiyat listesi..

Suwen ekinoks indirimi: sepette yüzde 40 artı yüzde 23! Suwen 23 Eylül 2022 fiyat listesi

İç giyim markası Suwen ekinoksa özel mevcut tüm indirimlerine ek sepette yüzde 23 indirim yaptı. İşte Suwen ekinoks indirimi..

Suwen’de yüzde 60 indirim! İç giyimde bomba kampanya

İç giyim markası Suwen seçili ürünlerde yapmış olduğu %60’a varan indirimle tüketiciyi özel fiyatlarla buluşturuyor. 2005 yılında İstanbul’da kurulan iç giyim markası ‘’My body is so special’’ sloganıyla  hizmet veriyor. Suwen’de iç giyimden ev giyimine, mayo ve plaj ürünlerinden lohusa ürünlerine k

Ocak 2024'te İstanbul'da en çok köprü geçiş ücreti arttı!

İTO tarafından açıklanan rakamlara göre, İstanbul’da Ocak 2024'te fiyatı en çok artan köprü geçiş ücreti oldu. Ocak'ta  giyim harcamaları erkek giyim alt grubunda yer alan gömlek fiyatı yüzde 13,92 düşüş göstererek fiyatı en çok gerileyen ürün oldu. İşte o rakamlar...

Tekstil ve hazır giyim ABD’de vites yükseltti: Hedef 5 milyar dolarlık ihracat!

Türk hazır giyim ve tekstil sektörleri ihracatta güç birliği sağlayarak, ABD’de ortak ticaret heyeti toplantı düzenledi. 42 firmanın yer aldığı heyet ile ABD pazarından daha fazla pay alınması hedefleniyor.

Çocuğu okula gidenlere müjde! Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten! İşte şartlar...

Devlet, ihtiyaç sahibi hanelerin çocuklarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla destek sağlamaya devam ediyor. Çocuğu okula gidenlere müjde. Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten. 

Bankalar şimdi de o grup için kampanya başlattı... Bu kadar indirim sağlayacaklar, o banka müşterileri dikkat

Akbank emekli vatandaşlardan sonra şimdi de emekli vatandaşlar için önemli bir çalışma başlattı. Akbank tarafından üniversiteli öğrencilerin giyim alışverişlerine yönelik önemli bir adım atıldı.

Anne babalara müjde! Çocuğuna okul alışverişi yapacaklara tam bu kadar para yatacak!

Okulların açılmasına sayılı günler kala anne babaların da okul alışverişi hız kazandı. Bu kapsamda; market, giyim ve kırtasiye alışverişi yapacak vatandaşlara ING’den çok sevindirecek bir kampanya haberi geldi.

Ziraat Bankası kartı olanlar bayram ediyor! Herkese 250 TL anında veriliyor! Son tarih 28 şubat 2023!

Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı. Herkese 250 TL anında verilen kampanyayı kaçırmayın. Çiçekçi, giyim ve aksesuar, kozmetik, kuyum ve mücevherat sektöründe geçerli alışverişte kullanılacak fırsat 28 Şubat’ta sona eriyor. İşte detaylar…

Ara tatil de bu kampanya çok işinize yarayacak! Halkbank 150 TL'ye Varan ParafPara veriyor

Sömestir tatili de boş geçmeyecek. Halk Bank ''paraf'' kartınıza giyim, oyuncak, kırtasiye ve elektronik sektöründe harcama yaparken masrafınıza ortak oluyor. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun.

Hükümete,“Doları bizim için 23 TL yapın” çağrısı!

Uzun süredir kurun artmaması nedeniyle rekabette zorlanan ihracatçılardan hükümete yeni çağrı geldi. Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, ekonomi yönetimine seslenerek, dolar kurunun kendileri için 23 TL olarak uygulanmasını istedi.

İşten çıkarma dalgası büyüyor! Ünlü giyim markası 1500 çalışanını işten çıkaracak!

Son dakika haberine göre, İsveçli perakende giyim markası H&M, bin 500 çalışanının işine son vereceği açıkladı.

Tchibo kış giyim modası ile soğuklara hazır! Peki ya siz? İşte 29 Eylül 2022 Tchibo fiyat listesi!

Tchibo kış giyim modasını satışa sundu. Cazip fiyatlarla satışa sunulan ürünlerin inovatif özellikleri dikkat çekiyor. Örneğin montlarda akıllı telefon için pratik cepler ve kulaklık için kablo girişleri bulunuyor. Ya da yağmurluğun yakası tek dokunuşla kapüşona dönüşebiliyor. İşte Tchibo fiyat list

Guess spor giyimde tarihi fırsatlar bir tık uzağınızda. İşte 28 Eylül 2022 Guess fiyat listesi

Spor giyim de İtalyan esintisi Guess yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Üstelik kampanyaya sezonun en çok tercih edilen ürünleri de dahil. Sezonda iki katı ödememek için mutlaka bakın. İşte Guess fiyat listesi.

Hummel yüzde 60’aran indirmelerle size ‘son şans’ tanıyor! İşte 26 Eylül 2022 Hummel fiyat listesi

Spor giyim ve ekipmanlarının yaklaşık 100 yıldır kalite standartların ıdeğiştirmeden üreten ve bugün 35’ten fazla ülkede yüzlerce mağazayla hizmet veren Hummel çizgisiyle fark yaratıyor. Danimarka’nın tasarım geleneklerini kombinlerine yansıtan Hummel, net çizgileri, cesur detayları ve alışılmadık r

GAP online üzerinden yüzde 35’e varan indirimlerle sizi bekliyor. İşte 23 Eylül 2022 GAP fiyat listesi

Amerikalı hazır giyim markası GAP sezon sonu indirimleriyle türeticinin beklediği fırsatları sunuyor. T-shirtten şorta, eşofmandan Jean pantolona kadar yüzlerce ürün indirimli fiyatlarıyla sizi bekliyor.

iç giyim Haberi

iç giyim

Bim marketler Ekim ayına hızlı bir başlangıç yaparak 4 Ekim Salı ve 7 Ekim Cuma günü için yeni kataloglarını yayınladı.

Salı günü için yayınlanan iki sayfalık katalogda temizlik ürünleri ve iç giyim ürünleri dikkat çekiyor. Son yıllarda iç giyime dair çeşidini at-artıran Bim market, aktüel ürünler kataloğunu yine iç giyime ayırdı. 4 Ekim Salı günü için yayınlanan katalogda hem kadın hem de erkek için iç giyim ürünleri yer alıyor.

Bunun yanı sıra makyaj malzemeleri ve bakım ürünleri de mevcut. İç giyim ürünlerine baktığımızda sütyen takımlarından dantelli atlet çeşitlerine boxerlardan ince askılı body süitlere kadar çeşitli iç giyim ürünleri var. Peki, hangi ürünler Ekim Salı günü Bim’e geliyor? İşte Bim 4 Ekim fiyat listesi..

BİM 4 EKİM 2022...