26 / 04 / 2024

Suwen’de yüzde 60 indirim! İç giyimde bomba kampanya

Suwen’de yüzde 60 indirim! İç giyimde bomba kampanya

İç giyim markası Suwen seçili ürünlerde yapmış olduğu %60’a varan indirimle tüketiciyi özel fiyatlarla buluşturuyor. 2005 yılında İstanbul’da kurulan iç giyim markası ‘’My body is so special’’ sloganıyla  hizmet veriyor. Suwen’de iç giyimden ev giyimine, mayo ve plaj ürünlerinden lohusa ürünlerine k



Yılın belirli dönemlerinde birçok üründe indirim yapan Suwen bu kez %60 indirimle tüketicinin karşısına çıktı. Özellikle iç çamaşır ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kadınlar sütyenlerde 3 Al 2 Öde, Külotlarda 2 Al 1 Öde kampanyasından faydalanabilirler.

Yaz aylarında plaj ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler %50’ye varan indirim mevcut. Büyük beden mayo bulabileceğiniz ürünlerde tekli bikini üst ve altlardan şortlara kadar birçok üründe çok uygun fiyatlar var. 

Suwen markasının mağazalarını ziyaret etmek yerine web sitesi üzerinden de alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Hatta web sitesini ziyaretini sırasında ekrana gelebilecek bir bildirimle 400 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli 80 TL indirim kazanabilirsiniz. Bu kampanya Suwen markasının tüm ürünlerinde geçerlidir. 
 


Geri Dön