24 / 04 / 2024

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

Gaziosmanpaşa'daki Küçükköy Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ettiğini söyledi..

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Hatay depremi açıklaması! 

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen deprem ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha tarama çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 7 Kasım!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 22 Ekim’de açılırken, 7 Kasım’a kadar devam edecek.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı yapacak! Başvuru şartları bir bir açıklandı!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli sekreter alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alımına ilişkin başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: 28 bin 62 polisin atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştığı duyuruyla polis atamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya nereden mezundur? Ali Yerlikaya kimdir?

Yeni İçişleri Bakanı açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya oldu. Peki Ali Yerlikaya kimdir? İşte detaylar!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Hakan Fidan nereden mezundur?

Yeni Dışişleri Bakanı belli oldu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Peki Hakan Fidan kimdir? İşte detaylar!

Devlet Su İşleri 2023 sınavsız ve mülakatsız personel alımı için bugün resmen son gün! DSİ iş fırsatını sakın kaçırmayın

Devlet Su İşleri 2023 sınavsız ve mülakatsız personel alımı için bugün resmen son gün... DSİ iş fırsatını sakın kaçırmayın...

İçişleri Bakanlığı sürpriz bir kararla personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 26 Mayıs!

İçişleri Bakanlığı, bünyesinde görevlendirilmek üzere memur alımı yapılacağını duyurdu. 13 Mayıs’ta Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İçişleri Bakanlığı’na bağlı faaliyet yürüten Göç İdaresi Başkanlığı’na istihdam edilmek üzere memur alımı yapılacak.

POMEM 2023 12 bin 500 polis alımı yapıyor! Polis alım şartları neler?

Polis Akademisine polis alımı ile ilgili bilgi verildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 12 bin 500 polis alımı ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Süleyman Soylu, POMEM ve PMYO polis alımı ile ilgili detayları ise tek tek paylaştı.

Bakan Soylu peş peşe açıkladı! Fahiş kira isteyen ev sahipleri yandı! 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, fahiş kira bedelleriyle ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Soylu, vatandaşlara durumu CİMER'e şikayet etmesi çağrısı yaptı. Fahiş kira isteyen ev sahipleri yandı!

Son dakika: AFAD haritayı resmen duyurdu! 60 günde 24 bin 927 kez oldu! Gören, duyan inanamadı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremde hayatını kaybedenlerin gerçek sayısını açıkladı. Son gelen bilgilere göre, ölü sayısı artmaya devam ediyor. Güncel veriler nelerdir? İşte detaylı bilgiler...

Depremzedeleri mağdur eden, fahiş kira artışı yapanlar yandı! Deprem fırsatçılarına ağır cezalar geliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ düzenledikleri basın toplantısı ile deprem bölgesinden yaşanan sıkıntılardan yararlanarak haksız kazanç elde etmek isteyenlere yönelik yeni yaptırımların gündemde olduğunu açıkladı.

Süleyman Soylu'dan hasarlı bina uyarısı: Yanından bile geçilmemeli!

Yaptığı açıklamada ağır hasarlı binalardan ve acil yıkılacak binalardan kesinlikle ev eşyası alınmaması gerektiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu binaların yanından dahi geçilmemesi gerektiğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Haberi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

Gaziosmanpaşa'daki Küçükköy Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İnsansız hava aracı istedik bize Amerika, İsrail insansız hava aracı vermedi. Sonra paramızı verdik tekrar İsrail'den aldık. Bozuldu tamire gönderdik geri göndermedi. Ama bugünkü Türkiye'de böyle bir tablo yok. Bugün teröristi bitirirken insansız hava araçlarımızı İsrail'den değil bizim ay yıldızlı patentini takan Türk mühendislerimizin ürettiği insansız hava araçları üreten yeni bir Türkiye var." dedi.


 
Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Soylu, büyük projeler yaptıklarına ve dünyanın en büyük havalimanını inşa ettiklerine dikkat çekti. Soylu, şöyle konuştu:

"Biz sadece bir havalimanı yapmıyoruz bizim yaptığımız sadece bir havalimanı olsa Almanya, Amerika, Avrupa böyle hoplar mı? Biz sadece bir havalimanı yapmıyoruz. Biz Ortadoğu'dan Çin'e kadar dünyanın yeni merkezini...