18 / 04 / 2024

Icon 64 Atakum satılık

Icon 64 Atakum satılık

3 bloktan meydana gelen projenin tamamı 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Peki, Icon 64 Atakum Samsun ne zaman teslim?

İstanbul'da 64.1 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı, Büyükçekmece, Çatalca, Silivri, Fatih, Beyoğlu, Kağıthane ve Küçükçekmece'de bulunan 15 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 64 milyon 193 bin 149 TL olarak belirlendi.

Samsun Atakum'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Atakum ilçesi, Balaç Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İmar planında akaryakıt ve LPG istasyonu kapsamında bulunan arsanın satış bedeli 12 milyon TL olarak belirlendi.

Çankaya'daki 64 gecekondu yıkıldı!

Ankara merkezi gecekondulardan arındırmayı hedefleyen Çankaya Belediyesi Ağustos ayı içerisinde 64 gecekondunun yıkımını gerçekleştirdi.

TOKİ İkinci Bahar projesi kapsamında 64 bin konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergun Turan, 60 bin konutluk yıl sonu hedeflerini 64 bine yükselttiklerini söyledi. Turan, İkinci Bahar projesi kapsamında 2016 sonuna kadar ilave 4 bin konutu daha inşa edeceklerini söyledi.

Tüketici kredilerinin 151 milyar 64 milyon lirası konut!

Tüketici kredileri tutarı, 19 Ağustos ile biten haftada 632 milyon lira azalarak 315 milyar 950 milyon liraya geriledi. Söz konusu kredilerin 151 milyar 64 milyon lirası konuttan oluştu.

Samsun Atakum’a Osmanlı Hamamı inşa ediliyor!

Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ''Osmanlı Hamamı mimari yapısı ve donatılarıyla bölge halkından oldukça talep görecektir. Tesis inşaatı bitiminde yapılacak tanıtım çalışmalarıyla Samsun’a gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin uğramadan geçemeyecekleri bir tesis olacaktır.''dedi.

İzmir Büyükşehir 64.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kat karlığı inşaat yaptıracak. Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi inşaat ihale bedeli 64 milyon 535 bin 745 TL olarak belirlendi.

Gebze-İzmir Otoyolu'nun yüzde 64'ü tamamlandı!

İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate indirecek olan 433 kilometre uzunluğundaki Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 64'ü tamamlandı.

Atakum Belediyesi imar davalarından dertli!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediyenin imar sorunlarından dolayı 268 davanın devam ettiğini, kesinleşmiş olan davalardan belediyenin yaklaşık 25 milyon TL’lik cezaya mahkum olduğunu söyledi.

Samsun Atakum'da 17 proje hizmete sunuldu!

Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hayata geçirdikleri projelerin yerel yöneticilik anlamında örnek gösteriliyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Taşçı, vatandaşlara 55’te 55 proje sözü verdiklerini hatırlattı.

Samsun Atakum'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İli Atakum İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor. Satışa çıkan gayrimenkulün bedeli 12 milyon TL olarak belirlendi.

Çin'de yeni konut satışları yüzde 64 arttı!

Çin'de bu yılın ilk çeyreğinde 2015'e göre yüzde 58'lik bir kredi genişlemesi yaşandı. Kredi genişlemesi sayesinde altyapı yatırımları ve inşaat sektörü canlandı. Çin'de yeni konut satışları son bir yıl içinde yüzde 64 arttı.

Samsun Atakum'da 2.4 milyon TL'ye satılık ev ve arsa!

Samsun Defterdarlığı, Samsun Atakum'da bulunan ev ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 2 milyon 442 bin 997 TL olarak belirlendi.

Icon 64 Atakum satılık Haberi

Icon 64 Atakum satılık



Icon İnşaat  imzasıyla Samsun'da hayata geçirilen Icon 64 Atakum projesinde toplam 64 adet daire bulunuyor.


3 bloktan meydana gelen projenin tamamı 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Peki, Icon 64 Atakum Samsun ne zaman teslim?


Icon 64 Atakum Samsun teslimlerinin 2017'de yapılması planlanıyor.  Icon 64 Atakum Evleri 420 bin TL' den başlıyor.


Projenin sosyal alanları arasında; masa tenisi, bilardo odası, kreş, market, güneşlenme terasları, kapalı ve açık havuz, çocuk havuzu, sauna, hamam, fitness center, çocuk oyun parkı bulunuyor. 



Icon 64 Atakum Samsun Evleri satış ofisi;

Adres:Kale Mah. Atatürk Bulv. Çenesizler İşhanı 3-312 İlkadım/SAMSUN


Icon 64 Atakum Evleri iletişim

Tel: 0 (362) 432 37 67

Web: http://icon64.com/

Öznur...