24 / 04 / 2024

icradan binaların fiyatları

icradan binaların fiyatları

İstanbul İli Sarıyer İlçesi'nde bulunan bina 10. İcra Dairesi tarafından 26 Ekim 20105 günü saat 13:30 ile 13:40 arası açık artırma usulüyle ihale edilecektir

Bütün binaların 3 boyutlu görüntüleri alınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Türkiye'yi havadan fotoğrafladıklarını, bu çalışmanın da yüzde 60 oranında tamamlandığını ifade eden Güllüce, "Bütün binaların 3 boyutlu görüntüleri elimizde olacak" dedi..

Yeşil binaların marka değeri yönetmelikle artacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Yeşil Bina Yönetmeliği yayımlandı. Yayımlanan bu yönetmelikle beraber yeşil binaların marka değerinin artması öngörülüyor..

Sarhoş binaların dönüşümü başladı!

Fethiye'nin Cumhuriyet Mahallesi dispanser sokaktaki Fethiye limanı manzarasında yer alan ve adı "sarhoş"a çıkan eğik vaziyetteki binalar yıkılmaya başlandı. Depreme dayanıklı olmayan bu binaların yenisinin yapılacağı belirtildi.

1976 yılında İstanbul'daki binaların yarısı gecekonduymuş!

1976 yılında nüfusu on bini aşan şehirlerde yapılan araştırmaya göre, gecekonduların tüm konutlara oranı yüzde 29'muş. Türkiye'de 800 bin gecekondu varmış ve sadece İstanbul'da ise binaların yarısını gecekondular oluşturuyormuş.

Reysaş GYO Çayırova depolama binalarının Ekspertiz Raporlarını yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO Çayırova'daki depolama binalarının 2014 sonu Ekspertiz Raporlarını yayınlandı..

İMO Konya Şubesi'nden binaların deprem dayanıklılığı semineri!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi üyelerine yönelik düzenlenen Ülkemizdeki Betonarme Binaların Deprem Performansı Konulu Eğitim Seminerine Orta Doğu Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Yakut konuşmacı olarak katıldı.

Yeşil çatılar binaların değerini artırıyor!

Yeşil çatılar, grileşen kent hayatında daha fazla oksijen sunarken, yalıtım gibi birçok avantajıyla binaların değerini de artırıyor. Son yıllara damgasını vuran ekolojik arayışlarla daha fazla gündeme gelen yeşil çatıların geçmişi antik çağlara kadar uzan

Cezayir'in eski binalarını Türk şirketleri restore etsin önerisi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cezayir'deki son gününde 'eski şehir' olarak bilinen Kasaba'yı gezdi. Bakımsız binaların Türk şirketleri tarafından restore edilmesini teklif eden Erdoğan, Beyoğlu'nu örnek gösterdi..

Refik Yılmaz: Gemlik'te binaların çoğu deniz kumundan yapılmış!

BURSA'nın birinci dereceden deprem bölgesinde yer alan Gemlik'in AK Partili Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki binaların yüzde 90'ının riskli olduğunu söyledi. Yılmaz, ilçeyi yüksek bölgeye taşımak için çalıştıklarını belirtti...

Kentsel dönüşümde ruhsatsız binaların durumu!

Kentsel Dönüşüm Kanunu gereğince, riskli alanlarda yer alan ve risk raporu alınan binalar yıkılarak, yerine yeni kanun ve yönetmeliklere uygun binalar inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşümde ruhsatsız binaların durumu nedir?

Eski binaların ısı yalıtımı zorunluluğu!

Isı yalıtımı uygulaması, imar ve yalıtım mevzuatı gereğince yeni yapılan tüm yapılarda zorunlu oluyor. Peki, eski binaların ısı yalıtımı zorunluluğu var mı? İşte Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği esasları..

Cemalettin Şimşek Kamalı'daki TOKİ binalarını inceledi!

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, hasar meydana geldiği iddia edilen Atakent Kamalı'daki TOKİ binalarını inceledi. Kontrolsüz gücün güç olmadığını dile getiren Şimşek TOKİ konutlarıyla ilgili açıklama yaptı..

Hasarlı binaların sigortalanması!

DASK kapsamında binalar, daha önceki bir depremde hasar görmüş olsa bile, hasar kategorisinin gerektirdiği kriterlere bağlı olarak sigortalanabiliyor. İşte DASK kapsamında hasarlı binaların sigortalanması esasları..

icradan binaların fiyatları Haberi

icradan binaların fiyatları

İstanbul Sarıyer'de bulunan bina 2 milyon 250 bin TL bedelle 10. İcra Dairesi tarafından satışa sunuluyor.


TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ : İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Yeniköy mahallesi, 63 pafta, 339 ada, 37 parselde kayıtlı 2. bodrum 1 nolu bağımsız bölüm. Tapudaki bilgilere göre İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Yeniköy mahallesi. 63 pafta, 339 ada, 37 parselde kayıtlı 2. bodrum 1 nolu bağımsız bölümdür. 2076 metrekare yüz Ölçümlü ana taşınmaz niteliği altı kat 11 meskenden ibaret kargir apartman olan arsa payı 30/680 olan, bağımsız bölüm niteliği mesken, kat mülkiyeti bulunmaktadır. Adres olarak Sarıyer ilçesi Yeniköy Mahallesi, Türk Bostanı Sok No: 11/f 2.Bodrum kat 1 nolu bağımsız bölüm de yer almaktadır. Söz konusu taşınmazın bulunduğu bina 3 bodrum zemin, 2 normal ve çekme kattan oluşmaktadır....