29 / 03 / 2024

icralık gayrimenkulle yenişehir

icralık gayrimenkulle yenişehir

Mersin İli Yenişehir İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 1 milyon 552 bin 80 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Mersin 5. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde yeni imzalar: 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım sözleşmeleri tamam!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde adım adım ilerleniyor. Proje kapsamındaki 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı...

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Yenişehir Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı, 1. 2. ve 3. Etap Planlama Sahasına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına Ait Askı Tutanağı yayınlandı.

Diyarbakır Yenişehir'de kentsel dönüşüm çıkmazı!

Diyarbakır Yenişehir'de Fiskaya olarak bilinen Dicle ile Feritköşk Mahallelerinin yıkılacağı tartışmaları uzun zamandır gündemde. Vatandaşlar evlerini satmayacaklarını belirtti.

Diyarbakır Yenişehir'de 33 hak sahibine konutları teslim edildi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki iki mahallede 44 hektarlık alandaki 943 yapıda 5 etap şeklinde start verilen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, 33 hak sahibine TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtarları teslim edildi. 

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu.

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

icralık gayrimenkulle yenişehir Haberi

icralık gayrimenkulle yenişehir


Mersin İli Yenişehir İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 1 milyon 552 bin 80 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık arttırma usulüyle Mersin 5. İcra Dairesi tarafından 26 Ağustos 2014 günü 09:30'da gerçekleşecek.



İlanın detayı için tıklayın 

İlanın detayı için