26 / 04 / 2024

İçtaş Proje İnşaat adres 

İçtaş Proje İnşaat adres 

İçtaş Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Gizli tarafından kuruldu.

Taşdemir Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selami Taşdemir tarafından kuruldu.

Emirer Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirer Proje İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Oyanıker tarafından kuruldu.

Ceba Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceba Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Murat Önaldı tarafından kuruldu.

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Taşkın ve Z.Ubeydullah Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Altaş Proje İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Proje İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Adil Altaş tarafından kuruldu.

Koyuncu Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Koyuncu Proje İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta Abdullah Tolga Koyuncu ve Ayşe Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Fed Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fed Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Eray Deli ve Fatih Emre Aydın ortaklığında kuruldu.

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Cmt Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Ve Metal Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cem Güneş tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Vita Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vita Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Taşdemir tarafından kuruldu.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Rayan Grup Proje İnşaat Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rayan Grup Proje İnşaat Ve Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100bin TL sermaye bedeli  ile Jasser Kheır tarafından kuruldu.

İçtaş Proje İnşaat adres  Haberi

İçtaş Proje İnşaat adres 

İçtaş Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Gizli tarafından kuruldu.

İçtaş Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin...