19 / 04 / 2024

idealist gyo şile arsası

idealist gyo şile arsası

Emlak Konut ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine sadece İdealist GYO katıldı. Firma ihalede 7 milyon 500 bin TL teklif verdi.

İdealist GYO Şile'deki 9 bağımsız bölümü kiraya verecek!

İdealist GYO, portföyünde yer alan İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş Mahallesi, 91 ada 205 parselde yer alan 9 adet bağımsız bölümün kiralanması için kurumsal yatırımcılarla görüşmelerini sürdürüyor. 

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

İdealist GYO 2021 yılı için Karar Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İdealist GYO, şirketin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Karar Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verdi. 

İdealist GYO 400 milyon TL'lik pay satacak!

İdealist GYO'nun 10 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 400 artış ile 50 milyon TL'ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 40 milyon TL nominal değerli payların halka arzına ilişkin hazırlanan ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun 24 Haziran 2021 tarihli izahnamesi yayınlandı. 

İdealist GYO 2021 yılı ilk çeyrek faaliyet raporu!

İdealist GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

İdealist GYO İdealist Cadde Koru projesi değerleme raporu!

İdealist GYO'nun İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş mahallesi'nde bulunan İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin T.C..İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin dosyası ile Vakıf GYO aleyhine açtığı davada, T.C. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi 2019/78 sayılı dosyası ile görülen istinaf başvurusu şirketin lehine esastan reddedildi. 

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank'ın kredi sözleşmesi yenilendi!

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank N.V. arasında 24 Aralık 2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda imzalanan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklanan Kredi Sözleşmesinin (Facility Agreement) revize edildiği açıklandı. 

İdealist GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

İdealist GYO'nun 2021 yılı için değerleme şirketinin Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine, ‘'Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile ‘'Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına karar verildi. 

İdealist GYO Şile arsası için çektiği 3.8 milyon TL'lik kredi borcunu kapattı!

İdealist GYO yüzde 49 hisse ile ortağı olduğu İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin finanse edilmesi amacıyla, Akbank T.A.Ş.'den kullanılan kredi tutarından kalan borcunu ödenerek erken kapattı. 

İdealist GYO 2020 yılı için Karar Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İdealist GYO'nun 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Karar Bağımsız Denetim A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu olarak seçildi.  

İdealist GYO'dan 1.8 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

İdealist GYO'nun portföyünde yer alan, gayrimenkullerin 1 milyon 600 bin TL KDV bedel ile peşin olarak satışı yapıldı. Değerleme raporundaki değeri 1 milyon 825 bin TL oldu. 

İdealist GYO Ümraniye'deki dairelerini 312.5 bin TL'ye sattı!

İdealist GYO Ümraniye'deki daire niteliğindeki gayrimenkullerin 2 Haziran 2020 tarihi itibarı ile bin TL  bedel ile peşin olarak satışı yapıldı.  Gayrimenkullerin her biri 312 bin 500 TL bedel ile satın alındı. 

idealist gyo şile arsası Haberi

idealist gyo şile arsası

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin birinci oturumu yapıldı. İhaleye yalnızca bir firma katıldı. 


Şaşırtan ihale

Genelde büyük talep gören ve firmaların yarışa girdiği Emlak Konut ihalelerinde bu kez şaşırtıcı bir sonuç doğdu. İhaleye sadece İdealist GYO-İdealist İnşaat İş Ortaklığı katıldı.


İdealist GYO, Emlak Konut Şile Çavuş ihalesinde arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 7 milyon 500 bin TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 50 milyon TL teklif verdi.


İhalenin pazarlık - açık artırma bölümünü içeren ikinci oturumu ileriki bir tarihte yapılacak olup, istekliye ihalenin ikinci oturum tarihi ve saati yazı ile bildirilecek.


Emlak Konut Şile Çavuş arsasında turizm alanı, konut alanı ve ticari alan inşa edilebilecek. Arsanın toplam büyüklüğü...