26 / 04 / 2024

İdealist GYO yıl sonu revize değerleme raporu

İdealist GYO yıl sonu revize değerleme raporu

İdealist GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2019 Yılı Yıl Sonu Revize Değerleme Raporu Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ne yaptırıldı.

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 15 milyar 265 milyon TL'lik satış! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2023 yılı ilk çeyreğine ilişkin satış rakamları peş peşe açıklandı. Peki Emlak Konut GYO yılın ilk çeyreğinde kaç adet adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi? 

Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO yılın son çeyreğine hazır!

Emlak Konut GYO, yılın son çeyreğine hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Firma İstanbul'da hayata geçireceği 12 projede 15 bin konut satışı yapılacağını dile getirdi. 

İdealist GYO 2021 yılı için Karar Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İdealist GYO, şirketin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Karar Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verdi. 

Alarko GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Alarko GYO, yıl içinde yapılan 1 milyon 125 bin TL tutarındaki bağışlar eklenmiş 326 milyon 460 bin 114 TL net dağıtılabilir dönem kârından, 50 milyon 232 bin TL'lik kısmının ortaklara kar payı olarak nakden dağıtılmasına karar verdi. 

İdealist GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İdealist GYO, 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Karar Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verildi. 

İdealist GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

İdealist GYO'nun 2021 yılı için değerleme şirketinin Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine, ‘'Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile ‘'Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına karar verildi. 

Emlak Konut GYO İdealist Cadde Koru 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Cadde Koru projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

İdealist GYO 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

İdealist GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2019 Yılı Yıl Sonu Revize Değerleme Raporu Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ne yaptırıldı.

Kiler GYO yıl sonuna kadar 400 milyon TL’lik satış hedefliyor!

Referans markalı konut projelerine odaklanan Kiler GYO, hükümet tarafından başlatılan aylık 0,64 vade farkı, 12 ay ödemesiz dönem ve yüzde 10 peşinat avantajı sağlanan kampanya döneminde, 110 milyon TL’lik satış yaparken, kampanya devamında yıl sonuna kadar toplam 400 milyon TL’lik satış yapmayı ama

İdealist GYO 2020 yılı için Karar Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İdealist GYO'nun 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Karar Bağımsız Denetim A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu olarak seçildi.  

İdealist GYO yıl sonu revize değerleme raporu Haberi

İdealist GYO yıl sonu revize değerleme raporu

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2019 yılı revize değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

İdealist GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2019 Yılı Yıl Sonu Revize Değerleme Raporu Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ne yaptırıldı.

İdealist GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (III-48.1) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 34/g maddesi uyarınca,  şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2019 Yılı Yıl Sonu Revize Değerleme Raporu Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ne  yaptırılmıştır. İlgili değerleme raporu açıklamamız ekinde ve şirketimiz web sitesinde ( www.idealistgyo.com)  bulunmaktadır.        
Kamuoyuna saygıyla...