09 / 12 / 2025
fuzul

idil yeni konut

idil yeni konut

Şırnak'ta güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlarla PKK'lı teröristlerden temizlenen Cizre, İdil ve Silopi ilçelerinde terör saldırılarında evleri yıkılan veya kullanılamayacak durumda olan vatandaşlar için yeni konutlar yapılıyor

TOKİ'den Ankara Nallıhan'a 173 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'da yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. TOKİ, Ankara Nallıhan'a 173 adet yeni konut yapacak.

TOKİ'den Ankara'ya 6 bin 441 yeni konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Eylül ve Ekim aylarında Ankara'nın Mamak, Sincan ve Nallıhan ilçelerinde toplam 6 bin 441 yeni konut inşa edecek.

Terörden zarar gören 7 ilçeye 30 bin yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, PKK terörü nedeniyle özellikle 7 ilçede hasar oluştuğunu belirterek 30 bin yeni konut yapılacağını açıkladı.

Avi Alkaş: 15 milyon yeni konut geliyor!

CEO Club Perakende Gündemi 2016 toplantısına katılan Avi Alkaş, “6.5 milyonu dönüşümden olmak üzere 15 milyon yeni konut geliyor” dedi. “Bu kadar yeni ev, yeni perde, yeni halı, yeni koltuk, beyaz eşya demek.” dedi.

Fuzul, Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da 2 bin yeni konut yapacak!

Fuzul Grup, İstanbul Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da toplamda 2 bin yeni konut hayata geçiriyor. Fuzul yeni projelerini 23 Ağustos'ta basına tanıtacak.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz'da 0,29 azaldı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz'da yüzde 0,29 azaldı.

TOKİ Ankara Sincan'a 1.801 yeni konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Saraycık Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1.801 yeni konut inşa edecek.

İsrail, Doğu Kudüs'te 323 yeni konut inşa edecek!

İsrail Arazi Dairesi, Doğu Kudüs'te 323 yeni konut inşası için ihale açtı.İki yıl önce yaşanan bir aksaklık nedeniyle bugün yeniden açıldığı belirtilen ihalelerin İsrail hükümetinin ekonomik konut projesi kapsamında olduğu kaydedildi.

2016’nın ilk yarısında yeni konut satışları geriledi!

2016’nın ilk yarısında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’nde proje bakanların sayısı artarken, bu beş şehirdeki toplam yeni konut satışları ise geçen yılın gerisinde kaldı…

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran'da 0,12 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran'da yüzde 0,12 arttı.

TOKİ'den Malatya'ya 389 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya'nın Hekimhan ve Pütügr ilçesinde toplam 389 adet yeni konut inşa ettirecek. İnşaat ihaleleri iki ayrı günde gerçekleştirilecek.

ABD'de yeni konut inşaatları beklentileri aştı!

ABD'de yeni konut inşaatları mayısta 1.16 milyon adete gerilemesine rağmen beklentileri aştı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Palandöken'de 1.650 yeni konut yaptıracak!

TOKİ Erzurum Palandöken'in Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde 2 etap olmak üzere toplam 1.650 yeni konut inşa ettirecek. Kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak projelerin ihaleleri iki ayrı günde gerçekleştirilecek.

idil yeni konut Haberi

idil yeni konut

Şırnak'ta güvenlik güçlerince gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla PKK'lı teröristlerden temizlenen Cizre, Silopi ve İdil ilçelerinde terör saldırıları sonucu evleri yıkılan veya kullanılamaz duruma gelen vatandaşlar için yeni konutlar yükselmeye başladı.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, çukur kazan, barikat kuran, evlere, yollara, çukur ve barikatlara patlayıcı tuzaklayan, yaşamı hiçe sayan saldırılar gerçekleştiren teröristlere yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca yürütülen müşterek operasyonların tamamlandığı üç ilçede, terör mağdurlarını yeni konutlarına kavuşturmak için çalışma başlatıldı.


Terör saldırılarından duydukları endişe nedeniyle evlerini terk ederek devletin yardımıyla kiraladıkları evlere yerleşen, devlet tarafından otellerde misafir edilen ailelerin en kısa sürede konutlarına kavuşması için çalışmalar hummalı şekilde sürüyor.


Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ, üç ilçede konut inşasına başladı. Bakanlıkça söz konusu ilçelerde yürütülecek çalışmalarla ilgili açılan...