29 / 03 / 2024

ido marmara adası seferleri

ido marmara adası seferleri

Yaz turizminde önemli bir yeri bulunan Marmara Adası'na, İstanbul'dan tatil ve gezi amaçlı gitmek isteyen yolcuları için çalışma yapan İDO, 17 Nisan -14 Haziran tarihleri arasında deniz ulaşımı seferleri gerçekleştirecek.

İDO'nun Marmara Adası seferleri 18 Nisan'da başlıyor!

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, havaların ısınmasıyla özellikle hafta sonları İstanbul'a yakın tatil ve dinlenme merkezlerine ilgi arttı. İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) Avşa ve Marmara Adası seferleri 18 Nisan'da başlayacak.

İDO'nun Marmara Adası seferleri 18 Nisan'da başlayacak!

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) Avşa ve Marmara Adası seferleri 18 Nisan'da başlayacak. Avşa ve Marmara Adası'na sefer düzenleyecek İDO, yolculara 26 liradan başlayan fiyatlarla seyahat etme olanağı sunacak..

Manastır Koyu'ndaki inşaata bölge halkından tepki!

Marmara Adası'nda bulunan Manastır Koyu'nda devam eden inşaat, bölge halkının tepkisine neden oldu. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, söz konusu koydaki inşaatı kaleme aldı.

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Marmara Adası sakinleri mera alanlarının kiralanmasına isyan etti!

Balıkesir’e bağlı Marmara Adası’nın Çınarlı Köyü’nde yaklaşık 65 yıldır hayvancılık yapan Hacı Remzi Kavran mera alanlarının kiralanmasına isyan etti...

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

Marmara'daki Koyun Adası satışa çıkarıldı!

1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümü olan Koyun Adası’nın 890 bin metrekarelik bölümü, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa çıkarıldı. 

Marmara Adası'nda yılda 250 bin metreküp mermer üretiliyor!

Balıkesir'de yer alan Marmara Adası'nın mermer ihracatında neler kaydettiğini anlatan MARMİAD Başkanı Hasan Dinçer, adadaki mermer üretiminin yıllık yaklaşık 250 bin metreküp olduğunu belirtti.

Marmara Adası'na ulaşım 12 dakika olacak!

Balıkesir'in en uzak ilçelerinden Marmara Denizi ortasındaki Marmara Adası'na feribotlarla üç saatte gidilebilirken, hizmete girecek "deniz taksi"ler sayesinde ulaşım 12 dakikaya inecek.

Marmara Adası'na ulaşım 3 saatten 12 dakikaya inecek!

Balıkesir'in en uzak ilçelerinden Marmara Denizi ortasındaki Marmara Adası'na feribotlarla üç saatte gidilebilirken, hizmete girecek "deniz taksi"ler sayesinde ulaşım 12 dakikada yapılacak.

İDO, Marmara Adası'na sefer başlatacak!

Yaz turizminde önemli bir yeri bulunan Marmara Adası'na, İstanbul'dan tatil ve gezi amaçlı gitmek isteyen yolcuları için çalışma yapan İDO, 17 Nisan -14 Haziran tarihleri arasında deniz ulaşımı seferleri gerçekleştirecek.

Marmara Adası'nda esaret bitti!

Balıkesir'in ada ilçesi olan Marmara, 48 saat sonra karanlıktan kurtuldu. Marmara'ya enerji taşıyan Erdek'teki hattın bulunup onarılmasından sonra adaya elektrik verildi, halkı rahat nefes aldı.

Türkiye'nin ilk mermer fabrikası çürüyor!

Türkiye'nin ilk mermer fabrikası göz göre göre çürüyor. Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, 2 bin 500 yıldır mermer çıkarılan Marmara adasındaki ilk mermer fabrikasının müze yapılması için girişimlerde bulundu.

Marmara Adası, mermer adası!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, mermer ocaklarının tehdidi altındaki Marmara Adası’nda 41 adet mermer işletmesinin olduğunu açıkladı. Bakan Yıldız, 11 mermer ocağında faaliyetlerin durdurulduğunu belirtti.

Marmara Adası’nın mermerleri dünyaya tanıtılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, dünyadaki mermer rezervinin yüzde 15 ’ine sahip Marmara Adası’nın tarihe mal olmuş mermerini düzenleyeceği etkinlik ve tanıtımlarla Türkiye ve de dünyaya tanıtacak.

ido marmara adası seferleri Haberi

ido marmara adası seferleri

İDO'nun Yenikapı ve Bostancı terminallerinden hareket edecek olan deniz ulaşımı araçlan; Cuma günleri 18.30'da Bostancı'dan, 19.05'te Yenikapı'dan adalara hareket ederken, Pazar günleri ise; Avşa Adasından saat 16.00'da, Marmara Adası'ndan da saat 16.30'da İstanbul'a dönüş gerçekleştirecek. 



Türkiye...