29 / 03 / 2024

İdris Güllüce çalışmaları

İdris Güllüce çalışmaları

Artık yeni bir Türkiye oluşturduklarını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı ziyaret ederek ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

İdris Güllüce Ankara’da altyapı çalıştayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ankara’da düzenlenen Altyapı Tesislerinin Yapımına Ait Usul ve Esasların Belirlenmesi Çalıştayı’na katıldı.

İdris Güllüce Altyapı Tesisleri Çalıştayı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ankara’da düzenlenen Altyapı Tesislerinin Yapımına Ait Usul ve Esasların Belirlenmesi Çalıştayı’na katıldı. Bakan Güllüce, altyapı ile ilgili başlatılan bu çalışmanın çok önemli ve gerekli olduğunu vurguladı...

İdris Güllüce: Arşiv müzesi kuracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, arşiv müzesi kuracaklarını ve bugüne kadar ilkel yöntemlerle korunmaya çalışılan tarihi belgeler ile eserleri sergileyeceklerini ifade etti.

İdris Güllüce Yıldırım kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "2. Bursa İnşaat Zirvesi"nin açılışına katıldı. Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Güllüce "Bursa'da da kentsel dönüşüm çok önemli ve desteğimiz tam" dedi

Bakan Güllüce: Konut fazlası olmaz, pazarlama hatası olur!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut sektörü, kentsel dönüşüm ve otopark sorunu ile ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter'da açıklamalarda bulundu. Güllüce, otopark sorunu için devrimci nitelikte bir yönetmelikte çalıştıklarını belirtti...

İdris Güllüce'nin 26 Ocak programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan bilgiye göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin programına göre Güllüce yarın Atık Yönetimi Sempozyumu'na katılacak.

İdris Güllüce'nin 23 Ocak programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan bilgiye göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin programına göre Güllüce yarın Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu Yemekli Sektör Toplantısı'na katılacak.

İdris Güllüce'nin 15 Ocak programı!

Çevre ve ŞehircilikBakanlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın Ceylanpınar Şehir Kimliği Çalıştayı'na katılacak. İşte İdris Güllüce'nin 15 Ocak programı...

İdris Güllüce'den Onaltı Dokuz açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yeni düzenleme ile daha önce kamuoyunda tartışılan ve yıkım kararı alınan yapıların kurtarılacağı iddialarını yalanladı..

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm zor bir çalışma gerektiriyor!

İdris Güllüce, kentsel dönüşümün zor bir çalışma olduğunu ifade ederek, "Bir belediye başkanının buna teşebbüs edebilmesi, bunun hazırlığını yapması, altyapısını hazırlaması, vatandaşla uzlaşarak ve vatandaşın gönlünü alarak yapması kolay değil" dedi.

İdris Güllüce Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşümü inceledi!

İdris Güllüce Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşümü inceledi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, şehir kimliği çalıştayı tanıtım toplantısı için geldiği Kahramanmaraş'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İdris Güllüce'nin 8 Ocak programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kahramanmaraş Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı'na katılacak. İşte İdris Güllüce'nin 8 Ocak programı...

Bakan Güllüce: 2014 çevre yılı oldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşların rızasıyla yürütüldüğünü anımsatan Bakan İdris Güllüce, 2 seçim sürecinin yaşanmasına rağmen geçen yılki faaliyetlerin beklentilerinin üzerinde gerçekleştiğini, tahminlerinin aşıldığını dile getirdi.

İdris Güllüce çalışmaları Haberi

İdris Güllüce çalışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Beyoğlu’ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarında bir noktanın çok dikkatini çektiğini söyleyen Bakan Güllüce “En az yüzde 85 kesimin kentsel dönüşüme 'Evet' dediği ve vatandaşlarının ısrarıyla yapılmasına neden olan bir ilçeden bahsediyoruz. Bunun için Beyoğlu Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi.


'EN GÜZEL ÖRNEK BEYOĞLU' 


Artık yeni bir Türkiye oluşturduklarını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce “Giderek büyüyen bir ülkeyiz. Şehirlerimizi de buna göre uyarlamamız gerekiyor. Halkıyla beraber bunu istemeleri ve desteklemeleri Beyoğlu’nu en güzel örnek olarak oluşturuyor” şeklinde...