26 / 04 / 2024

Bakan Güllüce: Konut fazlası olmaz, pazarlama hatası olur!

Bakan Güllüce: Konut fazlası olmaz, pazarlama hatası olur!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut sektörü, kentsel dönüşüm ve otopark sorunu ile ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter'da açıklamalarda bulundu. Güllüce, otopark sorunu için devrimci nitelikte bir yönetmelikte çalıştıklarını belirtti...




Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut sektöründeki firmalara ve kentsel dönüşümle ilgili söylemlere ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.


Bakan Güllüce, konut fazlası söylemini doğru bulmadığını, bu durumun pazarlama hatasından kaynaklandığını belirterek, "Konut fazlası söylemi doğru değil. Türkiye'de konut fazlası olmaz. Pazarlama hatası olur. Dünyanın en genç nüfusa sahip ülkelerinden biriyiz." şeklinde paylaşımda bulundu.


Ekol değil, okul olun


Güllüce, sektördeki firmalarla ilgili "Sektördeki firmalar nasıl ekol olurum,nasıl bir okula dönüşürüm diye düşünmeli.Ülkemize katma değerini arttırmanın yollarını aramalı." dedi.


Rantsal dönüşüm denmesi beni üzüyor


İdris Güllüce, kentsel dönüşüm konusuna değinerek "Kentsel dönüşüme rantsal dönüşüm denmesi beni çok üzüyor.99 depremini hatırlayalım.Ben yüzlerce ceset çıkardım.Bu konuda vakit kaybedemeyiz." şeklinde twit attı.



Otopark sorunu için yeni yönetmelik yolda


Bakan İdris Güllüce, büyük sorun haline gelen otopark sorununu çözmek için, devrimci nitelikte bir yönetmelik için çalıştıklarını belirtti. 



Bakan Güllüce'nin twitter açıklamaları


Bakan Güllüce: Konut fazlası olmaz, pazarlama hatası olur!



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön