28 / 03 / 2024

İdris Güllüce elmadağ

İdris Güllüce elmadağ

İdris Güllüce Elmadağ kentsel dönüşüm protokolü imza törenine katılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elmadağ Belediyesi yarın 10:15 de bakanlık makam katında atacakları imza ile dönüşüme start verecek.

İdris Güllüce 21 Ekim 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın idris Güllüce 21 Ekim 2014 salı günü programı yayınlandı. İdris Güllüce İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ay Yıldızın Altında Buluşuyor Programı'na katılacak.

İdris Güllüce'nin 20 Ekim programı!

Çevre Şehircilik Bakanlığı sitesinden yapılan açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın İdris Güllüce'nin 20 Ekim programı kapsamında Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na ardından da Bakanlar Kurulu Toplantısı'na katılacak!

İdris Güllüce: Konut ihtiyacı var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "İnşaat sektörü uzun zaman devam eder. Böyle bir şey söz konusu değil" dedi.Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, NTV 'de somları yanıtladı...

İdris Güllüce'den Bozcaada, Fikirtepe ve konut balonu açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "İnşaat sektörü uzun zaman devam eder. Balon söz konusu değil" dedi. Güllüce, Bozcaada için ise "Hayır denirse uyarız, açık çek veriyorum" diye konuştu.

İdris Güllüce Kars-Ardahan-Iğdır Günleri'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın İdris Güllüce 17 Ekim 2014 Cuma günü programı kapsamında Kars-Ardahan-Iğdır Günleri'ne katılacak. Bakan İdris Güllüce saat 13:30'da etkinlikte olacak.

Bakan Güllüce'den belediyelere ÇED uyarısı!

İdris Güllüce’nin talimatı ile Belediyeler tarafından ruhsatlandırma işlemlerinden önce Çevresel Etki Değerlendirilmesine ilişkin gerekli sorgulamaların yapılmasının önemine binaen İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne bir yazı gönderildi.

İdris Güllüce KEK imza atma törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çevre Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre bugün KEK toplantısı konuk bakan onuruna öğle yemeği ardından KEK imza atma törenine katılacak.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde tarihi yapının korunması lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması gerektiğini söyledi. Güllüce. Bursa ' da kentsel dönüşümün zor olduğuna işaret etti.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması gerektiğini söyledi. Güllüce. Bursa ' da kentsel dönüşümün zor olduğuna işaret etti...

İdris Güllüce Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu toplantısına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı Programı'na ardından da Pakistan Ticaret Bakanı-Türkiye-Pakistan KEK Eşbaşkanı Khurram Dastgir Khan onuruna akşam yemeğine katılacak.

İdris Güllüce: Taksim AKM yıkılmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Taksim’de bulunan Atatürk Kültür Merkezi tartışmalarına ilişkin, 'Buranın yıkılıp, çok daha modern, çağa hitap eden bir bina yapılmalı' dedi.

İdris Güllüce, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a vekalet edecek!

İdris Güllüce, yarın Bakü-Tiflis-Kars İpek Yolu Koridorunun Gelişiminde Yeni Fırsatlar Konferansı ve Türkiye Azerbaycan - Gürcistan Demiryolu Projesi Bakanlar Üçlü Toplantısı için Lütfi Elvan'a vekalet edecek...

İdris Güllüce, Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısına katılacak!

Türkiye - Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ’ nin katılımıyla 15 - 16 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek...

İdris Güllüce elmadağ Haberi

İdris Güllüce elmadağ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elmadağ belediyesi yarın imzalayacakları protokol ile 2 Bin 772 konutun dönüşümüne başlıyor.


Toplam 71,5 hektar alanda 2 Bin 772 konutun dönüşümünü sağlayacak projenin imzaları yarın atılıyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elmadağ Belediyesi yarın 10:15 de bakanlık makam katında atacakları imza ile dönüşüme start verecek.


1239 hak sahibinin bulunduğu bölgede yerinde dönüşüm ilkesi uygulanacak. Proje 8 yılda tamamlanacak.


İmza törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ile üst düzey bakanlık bürokratları da...