26 / 04 / 2024

İdris Güllüce program

İdris Güllüce program

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye Çevre Koruma Vakfı'ndan (TÜÇEV) burs alan öğrencilerle yemekte bir araya geldi.Bakan Güllüce, yemekte önce TÜÇEV'den burs alan yüksek lisans ve doktora öğrencileriyle bir süre sohbet etti.

İdris Güllüce'nin 4 Aralık programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne katılacak.

İdris Güllüce Kars-Ardahan-Iğdır Günleri'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın İdris Güllüce 17 Ekim 2014 Cuma günü programı kapsamında Kars-Ardahan-Iğdır Günleri'ne katılacak. Bakan İdris Güllüce saat 13:30'da etkinlikte olacak.

İdris Güllüce Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu toplantısına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı Programı'na ardından da Pakistan Ticaret Bakanı-Türkiye-Pakistan KEK Eşbaşkanı Khurram Dastgir Khan onuruna akşam yemeğine katılacak.

İdris Güllüce çevre temizlik araçları dağıtım törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın saat 12:00'de 101 Belediye Başkanlıklarına Çevre Temizlik Aracı Dağıtım Töreni'ne katılacak.Etkinlik, Gölbaşı'nda Gölbaşı Çevre Referans Laboratuvarı'nda yapılacak.

İdris Güllüce bugün Kırşehir belediyesini ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı resmi web sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. İdris Güllüce bugün saat 18:00 de Kırşehir belediyesini ziyaret edecek.

İdris Güllüce'nin 23 Temmuz Çorum programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, bugün Bayat Belediyesi'ni ziyaret edecek, Güllüce Çorum programına İskilipli Atıf Hoca Türbesi Ziyareti ve Çorum Belediyesi Engelliler Merkezi İftar Programı ile son verecek.

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

İdris Güllüce'nin 21 Ekim programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 21 Ekim Çarşamba günü açılış ve imza törenlerine katılacak.

İdris Güllüce'nin 20 Temmuz programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 20 Temmuz Pazartesi Günü Zonguldak'ın Devrek ilçesinde heyelan bölgesinde incelemelerde bulunacak.

İdris Güllüce'nin 25 Mayıs programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce pazartesi günü Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokol Töreni'ne katılacak.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm için 1 milyar 350 milyon lira harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’da "Kentsel Dönüşüm Aileleri"nin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı.

İdris Güllüce'nin 29 Mart programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce bugün BİZİM HİKAYE filmini izleyecek.

İdris Güllüce Kemalpaşa kentsel dönüşüm programına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, muhalefet ve bazı sivil toplum kuruluşlarının hükümetin yürüttüğü projelere karşı engelleyici bir tutum içinde olduklarını belirterek, milletin buna izin vermeyeceğini söyledi.

İdris Güllüce'nin 13 Şubat programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce bugün Uludağ Üniversitesi 2. Bursa İnşaat Zirvesi'ne katılacak.

İdris Güllüce'nin 5 Şubat programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce bugün Finlandiya Cumhuriyeti Avrupa İşleri ve Dış Ticaret Bakanı Lenita Toıvakka ile Görüşme yapacak.

İdris Güllüce'den Emirgan Korusu ve İztuzu Plajı açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce katıldığı bir televizyon programında Emirgan Korusu ve İztuzu Plajı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Güllüce Emirgan Korusuna AVM yapılacağı yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

İdris Güllüce'nin 3 Şubat programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce yarın Kongo Cumhuriyeti Bayındırlık ve Büyük Projeler Bakanı Jean Jacques Bouya ile Görüşme yapacak.

İdris Güllüce'nin 29 Ocak programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugün yqapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Erdemli su temin sistemi rehabilitasyonu ve deniz deşarjı projesi açılış toplantısına katılacak.

İdris Güllüce program Haberi

İdris Güllüce program

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye Çevre Koruma Vakfı'ndan (TÜÇEV) burs alan öğrencilerle yemekte bir araya geldi.Bakan Güllüce, yemekte önce TÜÇEV'den burs alan yüksek lisans ve doktora öğrencileriyle bir süre sohbet etti.


Yemeğin ardından konuşan Bakan Güllüce, Türkiye'nin, başka milletlerin hakkı olan kaynaklarla değil, kendi öz kaynaklarıyla kalkındığını, bugünkü şartlara kavuştuğunu söyledi. Batılı birçok ülkenin ise geri kalmış ülkeleri sömürerek, onların kaynaklarını kullanarak gelişmiş ülke konumuna geldiğini kaydeden Bakan Güllüce, Türkiye'nin bu ülkeler arasında asla yer almadığına dikkat çekti.


Türkiye'nin dünya standartlarına uyarak sanayi yaptığını, kalkınmaya, gelişmeye çalıştığını da ifade eden Bakan Güllüce, gelinen bu noktayla övündüklerini, eksiklikleri de tamamlamak için var güçleriyle çalıştıklarını dile getirdi.

Genç öğrencilerin ürettikleri bilgilerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğinin önemine de dikkat çeken Bakan...