19 / 04 / 2024

iGA AŞ Kurucu Başkanı Vehbi Güleç

iGA AŞ Kurucu Başkanı Vehbi Güleç

İGA AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Uluğkay, futbol, kayak ve golf turizmi çalışmaları içerisinde olduklarının belirterek, projelerin hayata geçirilmesi için yörenin "Turizm Bölgesi" ilan edilmesi gerektiğini söyledi

Airbnb, yapay zeka şirketi GamePlanner.AI’ı 200 milyon dolara aldı!

Tatil evleri ve konut kiralama hizmeti veren çevrimiçi teknoloji platformu Airbnb, Siri'nin kurucu ortağı Adam Cheyer ve Siamak Hodjat'ın kurmuş olduğu yapay zeka şirketi GamePlanner.AI firmasını 200 milyon dolara satın aldığını açıkladı.

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Doların seçimden sonra ne kadar olacağı az önce açıklandı! Elinde avucunda 1 doları bile dolanlar aman dikkat!

Deriva Danışmanlık Kurucu Ortağı Dr. Tolga Uysal, doların seçimden sonra ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar seçimden ne kadar olacak? Elinde avucunda 1 doları bile dolanlar aman dikkat!

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Fahiş ev kiralarına yapı kooperatifi çözümü! Kooperatifler sistem kapsamına alınmalı!

Ev kiralarında yaşanan fahiş yükselişler son günlerde en önemli gündem maddelerinden oldu. Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, fahiş fiyatlar için kooperatif çözümünü sundu.

Bill Gates'ten şok eden kripto para açıklaması! Piyasada dalgalanma yaşanabilir!

Microsoft kurucu ortağı Bill Gates, neden herhangi bir kripto para yatırımı yapmadığını sonunda açıkladı! Bill Gates'in bu açıklaması kripto para piyasasında bir dalgalanmaya neden olabilir...

Müteahhitlerin gözü yazlık bölgelerde! Fiyatlar yükselecek mi?

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda yaptığı açıklamada yazlık ev talebindeki artışların müteahhit firmaları yazlık bölgelere yönelttiğini söyledi.

Dogecoin zirveye çıkıyor, yanında da bakın kim var? Kurucudan flaş açıklama geldi

Litecoin (LTC) altcoininin kurucusu Chalie Lee'den flaş zirve açıklaması geldi. Kurucu, Dogecoin'in kendisi ile birlikte zirveye çıktığını açıkladı.

İGA'dan çöken kargo binası açıklaması!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, mega kent İstanbul'da yaşanan kar fırtınası esnasında çöken Türk Hava Yolları’na ait kargo binasıyla ilgili açıklama yaptı. İşte İGA'nın o açıklaması...

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe vefat etti!

Artı Proje A.Ş. kurucu ortaklarından, İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe hayatını kaybetti. Artı Proje A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

iGA AŞ Kurucu Başkanı Vehbi Güleç Haberi

iGA AŞ Kurucu Başkanı Vehbi Güleç


Toroslar, yeni yatırımla ile turizm sektörünün gözbebeği olacak

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA); İbradı, Gündoğmuş ve Akseki ilçelerinin kalkınması ile tanıtılması konusunda, birçok projeyi hazırlayıp, hayata geçirmeyi hedefliyor.  

Bölgenin yeni yatırımlarla kalkınmasına start verildiğini ifade eden Akseki Eğitim Derneği Başkanı - İGA AŞ. Kurucu Başkanı Vehbi Güleç, İGA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Uluğkay, makro ölçekte futbol, kayak ve golf turizmi çalışmaları içerisinde olduklarının söyledi.

Projelerin hayata geçirilmesi için yörenin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından “Turizm Bölgesi” ilan edilmesi gerektiğini kaydeden Uluğkay, gelecekte futbol yaz hazırlık kamplarının İGA Bölgesi'nde yapılabilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüşme içerisinde olduklarını ve TFF’nin projeye sıcak baktığını ifade etti.

Turizm sezonunu dünyanın en uzun ikinci doğal pisti olan Göktepe Kayak Merkezi’nin aynı anda hayata geçirilmesiyle...