26 / 04 / 2024

Iglo Architects tasarım 2015

Iglo Architects tasarım 2015

Iglo Architectst ofis yapısı, modern kurgulanan çalışma alanları, özgün malzeme seçimleri, rafine detayları ve kurumsal renklerle yaratılan dinamik çözümleriyle bankacılık hayatının ciddiyetini dengeleyerek renkli ve yaratıcı bir çalışma ortamı sunuyor.

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını üstlendi! 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını ve uygulamasını üstlendi. Iglo Architects, AT Kearney Türkiye ofisini, atıl kalma riskine sahip pek çok alanda daha az metrekare kullanarak, ferah ve rahat çalışılabilen mekanlar haline getirdi...

Tago Architects tasarım merkezi oldu!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ önderliğindeki Tago Architects; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ülke ekonomisinin uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşturulması hedefiyle ortaya koyduğu teşvik desteğini alarak “Tasarım Merkezi” unvanını aldı. 

 TAGO Architects tasarımı Real Merter tamamlandı!

TAGO Architects tasarımıyla İstanbul, Merter’de hayata geçirilen, ticaret hayatı ile konut yerleşimini özgün bir tasarımla karma kullanıma dönüştüren Real Merter tamamlandı. 

Boytorun Architects projelerini MIPIM 2017’de sergileyecek!

İstanbul merkezli ofislerinde mimari ve iç mimari tasarım, uygulama, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri sunan Boytorun Architects projelerini MIPIM 2017’de sergileyecek.

The Business Year: Slash Architects’ten doğa dostu ofis tasarımı!

İç mekan tasarımı Mimar Şule Ertürk Gaucher ve Mimar İpek Baycan öncülüğündeki Slash Architects imzasını taşıyan The Business Year Office, plaza hayatının dezavantajlarını, sıcak ve samimi detaylar ile doğa dostu bir tasarım kurgusunda eriterek, avantaja dönüştürüyor.

Iglo Architects'den mülteciler için yaşam konteynırları!

Iglo Architects tarafından Almanya’da Suriyeli mülteciler için tasarlanan yaşam konteynırları, sığınmacıların barınak sorunlarına yaşamsal ihtiyaçlar bağlamında çözümler sunuyor.

Avcı Architects çağdaş tasarım anlayışıyla fark yaratıyor!

Avcı Architects’in INC Research için tasarladığı office fit-out projesi, kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilen, mekanın ve malzemenin doğasına saygı duyan çağdaş tasarım anlayışıyla fark yaratıyor.

Real Merter'in tasarımına Tago Architects imzası!

Tago Architects tasarımı Real Merter, tamamlandığında İstanbul'un yoğun ve düzensiz nitelikteki yapı stoğuna sahip ticari merkezlerinden biri olan Merter için nitelikli bir örnek oluşturacak.

Mimar Sanja Jurca Avcı: Sergi tasarımı mekan içinde hikaye anlatımı!

Mimari projeleriyle hem dünyada, hem de Türkiye’de adından sıkça söz ettiren Avcı Architects, başarılı çizgisini sergileme ve mekan tasarımı alanında da sürdürüyor. Avcı 'Sergi tasarımı mekan içinde hikaye anlatımı' dedi.

Mimar Sanja Jurca Avcı: Sergi tasarımı hikaye anlatımıdır!

Mimari projeleriyle hem dünyada, hem de Türkiye’de adından sıkça söz ettiren Avcı Architects, başarılı çizgisini sergileme ve mekan tasarımı alanında da sürdürüyor. Mimar Sanja Jurca Avcı konuyla ilgili değerlendirme yaptı.

İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışması'na 452 başvuru geldi!

Bu yıl yedincisi düzenlenen İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları'nda sona yaklaşıldı. Dört farklı kategoride toplam 452 başvurunun yapıldığı yarışmada kazanan projeler ödüllendirilecek

Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi, Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olacak!

Hayat kadınlarının tedavi edildiği "Cancan" olarak bilinen Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi'nin Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olması için ilk ihale 4 Nisan'da yapılacak

Vestel, IKSV'nin İstanbul Tasarım Bienali'nde üniversitelilerle 17 şehre özel buzdolabı tasarladı!

İstanbul Tasarım Bienali'nin eş sponsorlarından Vestel'in bienal kapsamındaki ilk etkinliği 22 – 27 Mart tarihlerindeki “tasarımda özelleştirme” (customization) temalı atölye oldu

Iglo Architects tasarım 2015 Haberi

Iglo Architects tasarım 2015

Türkiye’de ve yurt dışında farklı konseptlerde ödüllü projelere imza atan Iglo Architects‘in tasarladığı 6.500 m² alana sahip ofis, çağdaş çalışma alışkanlıkları çerçevesinde tasarlanan iç mekanları ve özenle entegre edilen detaylarıyla elegan, ferah ve dinamik bir çalışma ortamı sunuyor.

Iglo Architects, toplam 6 kata yayılan ofisin tasarımında, iç mekanları fonskiyonel ve bütüncül tasarım kriterlerini baz alarak şekillendirmiş ve açık ofis sistemini kullanarak daha akışkan çalışma alanları elde etmiş. Yapının giriş bölümünde, kurumsal kimliği en iyi şekilde yansıtabilmek adına, farklı malzemeler bir arada kullanılmış ve nitelikli detaylar elde edilmiş. Ofis yapısının bu katında karşılama mekanları ile toplantı salonları yer almış. Siyah granit ve Carrera mermerin yansıttığı ağırbaşlı hava, ahşap kullanılarak dengelenmiş ve kullanılan dikey perdeler, hem yüksek tavan ve cam cepheli bu...