25 / 04 / 2024

IHA

IHA

Bloomberg Televizyonu ile ortaklaşa gerçekleştirilen Uluslararası Otel Ödülleri (International Hotel Awards - IHA) Avrupa kategorisinin 2011 yılı sonuçları, Londra Savoy Otel’de gerçekleştirilen davette açıklandı

Yerli ve milli İHA’mız ihracatta rekordan rekora koşuyor..

Baykar Teknolojileri Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Baykarın çok güzel noktalara geldiğini söyledi ve gençleri çok  önemsediğini belirtti.işte haberin devamı..

Bayraktar İHA’lar için yeni yatırım!

Türkiye savunma sanayiinin göz bebeği olan ve dünya devletlerinin yoğun ilgi gösterdiği Bayraktar İHA’lar yeni yatırım yolda. Önümüzdeki yıl daha fazla Bayraktar üretmek istediklerini belirten  BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, üretim bandının da önümüzdeki 3 yıl boyunca dolu olduğunu açıkladı.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Bursa'da kaçak yapılaşmaya İHA'lı önlem!

Bursa'da kaçak yapılaşmaya karşı insansız hava aracıyla kontroller sağlanıyor. Türkiye’de İlk defa kurulan Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Dairesi Başkanlığı’nın Daire Başkanı M. Kürşat Gürsoy, kaçak yapılaşmaya karşı alınan önlemleri anlattı.

Malatya Yeşilyurt'ta 4.1 milyon TL'ye satılık 8 tarla!

Yeşilyurt Belediyesi, Örnekköy Mahallesi'ndeki 8 tarlayı ihale ile satışa sunuyor. Tarlalar için ihaşe 6 Eylül'de gerçekleşecek..

Urfa Haliliye'de Şehir Parkı planlanan bölgede AVM yükseliyor!

Riha iha'nın (Urfa) merkez Haliliye ilçesinde kentin tek ana arteri olan Atatürk Caddesi üzerinde yıkılan 11 Nisan Stadı'nın yerine AK Parti'nin vaat ettiği yeşil alan projesi, alışveriş merkezine dönüştü.

Kaçak yapılaşmayı İHA'lar tespit edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kaçak yapılaşmaları, insansız hava araçlarıyla tespit edecek. "Ortofoto ve Coğrafi Veri Üretim Isı Projesi" kapsamında kentsel alanlarla mevcut durum tespiti çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

İHA Otomotiv Gıda Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İHA Otomotiv Gıda Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Ay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Türkiye yerli uçak üretimi için atağa kalkıyor!

Türkiye, yerli uçak, helikopter, IHA ve balon rotasını belirledi. Bu araçlar, tasarımından tüm parça ve elektronik aksamına kadar her şeyi yerli yapılacak. Parça üretimine katkı sağlamak isteyen Türk firmaları da teşvik ile desteklenecek.

İha Arslan İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İha Arslan İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seçgül Arslan, Hayriye Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

Pera Palace Hotel'e IHA'dan iki ödül birden!

Bloomberg Televizyonu ile ortaklaşa gerçekleştirilen Uluslararası Otel Ödülleri (International Hotel Awards - IHA) Avrupa kategorisinin 2011 yılı sonuçları, Londra Savoy Otel'de gerçekleştirilen davette açıklandı

Diyarbakır Kongre Merkezi yapım işi ihaleye çıkarılıyor!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi  Odası Karacadağ Kalkınma Ajansı Turizm Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile konferans salonu, fuaye alanı, danışma bürosu, güvenlik, restoran, VIP salonu kaba inşaat işleri için bir yapım işi iha

IHA Haberi

IHA

 

Pera Palace Hotel; ‘En İyi Otel’ ve ‘En İyi Otel Mimarisi’ dallarında ‘Highly Commended’ - ‘Övgüye Değer’ ödüllerine layık görülerek Türkiye’den en yüksek puanı alan otel oldu.   18 yıldır devam eden ve sadece kazanan markaların kullanabildiği logosu ile sektörde ‘mükemmellik’ sembolü olarak algılanan, Uluslararası Emlak Ödülleri’nin otelcilik sektörünün son yıllardaki gelişmesiyle birlikte yeni bir dal olarak açtığı IHA’dan kazanılan ödüllerin jürisi Google, Skibo Castle, Royal Bank of Scotland gibi önemli firmaların yöneticilerinden oluşmakta.   1 Eylül 2010 tarihinde restorasyon sonrası yeniden açılışından bu yana, ‘Cathic Ödülleri 2011 – Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli’, Ekonomist Dergisi’nin düzenlediği ‘Türkiye Turizm Araştırmaları 2011- Türkiye’nin En İyi Butik Otel Yatırımı’ gibi ulusal ve uluslararası birçok ödülü alan Pera Palace Hotel’in Genel Müdürü Pınar Kartal Timer, iki dalda kazanılan IHA ödüllerini Demsa Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz...