20 / 04 / 2024

ikea bayrampaşa mağazası nerede

ikea bayrampaşa mağazası nerede

Ikea, İstanbul Avrupa yakasında nerede? Ikea istanbul mağazaları nerededir? Ikea Bayrampaşa iletişim ve ulaşım bilgileri neler? Ikea Bayrampaşa'ya metrobüsle nasıl gidilir? Ikea Avrupa yakası adresi nedir? İşte cevaplar...

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA Türkiye’deki yedinci mağazasını, Antalya’da Agora Alışveriş Merkezi’nde açtı.Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı.

Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazasına LEED Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’de 19 spor mağazası bulunan Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazası; Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Gümüş LEED sertifikasını, ‘LEED FOR NEW CONSTRUCTION/yeni yapı kategorisinde almaya hak kazandı.

IKEA Antalya'da yeni mağazasını açacak!

Ekonomiye moral vermek için harekete geçen IKEA Türkiye, 2018’de başlayacağı yatırımı bu yıla çekti. Şirket, 60 milyonluk yatırımla Antalya’da yeni bir IKEA mağazası açmak için kolları sıvadı.

Happy Center Bayrampaşa'da 2 mağaza açtı!

Geçen hafta Sefaköyde hizmete sunduğu mağazasından sonra 28 Kasım Cumartesi günü Bayrampaşa'da 2 mağaza daha hizmete sundu.

Formenti İstanbul'da 3. mağazasını açtı!

Hazır giyim markası Formenti, İstanbul'daki üçüncü mağazasını Kemerburgaz'da açtı. Mağazanın açılışına; Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner katıldı. Formenti Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik açılış konuşması yaptı..

Praktiker Pratik Ege'deki ilk mağazasını Datça'da açtı!

Praktiker Türkiye Genel Müdürü Kutlıı, Datça mağazasının Praktiker'in ilk franchise mağazası olduğunu belirterek, "Ege'de mağaza sayımızı 5 yılda 30'a çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Ikea Avrupa yakasında ikinci mağaza için kolları sıvadı!

Ikea, İstanbul'un Avrupa yakasındaki ikinci mağazası için çalışmalara başladı. Henüz netleşmese de Ikea'nın İstanbul'un Avrupa yakasındaki Bayrampaşa mağazasından sonra ikinci mağazası için çalışmalarını sürdürüyor. Peki Ikea İstanbul mağazaları nerede?

Ikea Bayrampaşa iletişim ve ulaşım yol tarifi!

Ikea Bayrampaşa mağazasına nasıl gidilir? Ikea Bayrampaşa adresi nedir? Ikea Bayrampaşa yol tarifi var mı? Ikea İstanbul Avrupa yakasında nerde var? İşte Ikea Bayrampaşa mağazasına ulaşım krokisi ile iletişim ve ulaşım bilgileri...

Forum İstanbul Koçtaş mağazası açıldı!

Koçtaş, İstanbul 'a bir yeni mağaza daha kazandırdı. Koçtaş Türkiye'deki 4l 'inci, İstanbul'daki 9'uncu mağazasını İstanbul'un hızla gelişen yerleşim bölgelerinden Bayrampaşa'da, Forum İstanbul'da hizmete açtı.

Crate Barrel Türkiye'deki ilk mağazasını Akasya AVM'ye açacak!

Doğuş Grubu, Amerikan mobilya devi Crate & Barrel'ı Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor. Akasya Alışveriş Merkezi'nde ilk mağazasını açacak olan marka, IKEA 'ya benziyor ancak daha üst gelir grubuna hitap ediyor..

UCZ 900. mağazasını Bayrampaşa'da açıyor!

UCZ market, 900. mağazasını Bayrampaşa'da açıyor...

METRO, 2012’nin ilk mağazasını Bayrampaşa'ya açtı!

Metro Toptancı Market Türkiye yatırımlarına Bayrampaşa açılışıyla devam etti. Açılışta sektörü değerlendiren Özerkan: “Perakende sektöründeki değişim yeni galipler ve mağluplar doğuracak.” dedi...

ikea bayrampaşa mağazası nerede Haberi

ikea bayrampaşa mağazası nerede


Ikea İstanbul Avrupa yakası mağazası, Bayrampaşa'da 7 Kasım 2007'de açıldı. Ikea Bayrampaşa, Forum İstanbul'da bulunan mağazasıyla İstanbul'daki 2'nci, Türkiye'deki 3'ncü ve dünyadaki 266'ıncı mağazasını açmış oldu. 


Toplam 28 bin 800 metrekare büyüklüğündeki mağazada haftanın her günü 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 


Ikea Bayrampaşa mağazası, Hal-Otogar Bayrampaşa yolu üzerinde bulunuyor. 


Ikea Bayrampaşa ulaşım ve yol tarifi için tıklayın! 


Ikea Bayrampaşa otobüs, metro ve metrobüs ulaşım bilgileri için tıklayın!


IKEA Bayrampaşa Mağazası iletişim!


Adres: Forum İstanbul Kocatepe Mahallesi Paşa Caddesi No:1 Bayrampaşa – İstanbul


Müşteri Hizmetleri Telefonu: 444 IKEA

                                           444 4 532

Faks: 0 212 443 00 08


Web: