25 / 04 / 2024

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA yeni mağazasını Antalya'da açtı!

IKEA Türkiye’deki yedinci mağazasını, Antalya’da Agora Alışveriş Merkezi’nde açtı.Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı.



Posta'da yer alan habere göre;  Agora Alışveriş Merkezi, IKEA Mağazası ve Agora 2. Faz açılışına ev sahipliği yaptı. Açılışa İsveç Büyükelçisi Lars Wahlund, Maya Holding ve IKEA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özsüer, IKEA Türkiye CEO’su Fuat Atalay, Odak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral’ın yanı sıra IKEA Türkiye, Maya ve Odak gruplarının yönetici ve çalışanları katıldı.


Agora Alışveriş Merkezi’nin ikinci faz bölümünde bulunan IKEA, Türkiye’deki yedinci, Antalya’daki ise ilk mağaza özelliğini taşıyor. 20 bin metrekarelik alan üzerine kurulan IKEA’da her zevke ve her bütçeye uygun 8 bin çeşidin üzerinde mobilya ve ev aksesuarı tüketicilerin beğenisine sunuldu. 

 

200 BİN METREKARE ALAN

Antalya şubesiyle Türkiye’deki mağaza sayısını 7’ye çıkardıklarını aktaran Nuri Özsüer, "Türkiye’deki mağazalarımızda yaklaşık 8 bin ürün çeşidi yer alıyor. Antalya mağazamızla birlikte, toplam satış alanımızın büyüklüğü 200 bin metrekareye ulaştı. Aramıza yeni katılan çalışma arkadaşlarımızla birlikte IKEA’nın Türkiye’de sağladığı doğrudan ve dolaylı istihdam da 5 bin 500’e ulaştı. Bu yıl tüm mağazalarımızda yaklaşık 17 milyon ziyaretçi ağırlamayı öngörüyoruz" diye konuştu.
 


Geri Dön