19 / 04 / 2024

ikea kartal ne zaman açılıyor 2018

ikea kartal ne zaman açılıyor 2018

Kartal Anatolium AVM’de yer alan IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor. Bu yeni mağazasıyla IKEA Türkiye’nin satış alanı toplam 170 bin metrekareye ulaşacak..

Orhun Kartal ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Türk iş insanı ve yönetici olarak tanınan Orhun Kartal ne iş yapıyor? Orhun Kartal kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kartal Esentepe'de yer alan 4 arsasının değeri belli oldu. Peki 4 arsanın değeri ne kadar? 

IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor!

Kartal Anatolium AVM’de yer alan IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor. Bu yeni mağazasıyla IKEA Türkiye’nin satış alanı toplam 170 bin metrekareye ulaşacak..

Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar projesi 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Peki Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Versus Dragos projesi İstanbul Kartal'da 8 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

La Marin Kartal daire fiyatları ne kadar?

Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa edilen La Marin Kartal Evleri 24 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki La Marin Kartal daire fiyatları ne kadar?

Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Prava Kartal projesinde daire fiyatları 530 bin TL'den başlıyor. Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

Daire Kartal Evleri Bodur Gayrimenkul tarafından 26 katlı tek blok olarak hayata geçirildi. Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Toplam 270 daireden meydana gelen Be Life Kartal projesi 2019 yılının Haziran ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Kartal Tual Adalar ev fiyatları ne kadar?

Altı blokta 470 daireye yer verilen Kartal Tual Adalar Dağ Mühendislik tarafından inşa ediliyor. Peki Kartal Tual Adalar ev fiyatları ne kadar?

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Prava Kartal İtibar İnşaat ne zaman teslim?

Toplam 186 daireden meydana gelen Prava Kartal projesinde ön satışlar başladı. Peki Prava Kartal İtibar İnşaat ne zaman teslim?

Kartal Zer satışları ne zaman?

Kartal Zer projesinde toplamda 320 adet daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Peki Kartal Zer satışları ne zaman başlıyor?

ikea kartal ne zaman açılıyor 2018 Haberi

ikea kartal ne zaman açılıyor 2018

Türkiye'deki 6'ncı, İstanbul'da 3. mağazası olan IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor.  Franchise haklarının MAYA Grubu’nda olduğu IKEA’nın İstanbul’daki yeni mağazası Kartal Anatolium AVM’de yer alıyor. 

Kartal Merkez'e 4 dakika, Kartal TEM-Sahil Yolu Kavşağı'na 2 dakika, Dragos'a 6 dakika, Maltepe'ye 5 dakika, Bostancı İskele'ye 10 dakika, Caddebostan'a 15 dakika uzaklıkta yükselen IKEA Kartal, yaklaşık 26 bin metrekarelik alana sahip olacak.

IKEA’nın halen İstanbul Ümraniye ve Bayrampaşa’da iki mağazası bulunuyor. IKEA’nın İstanbul dışında Bursa, Ankara ve İzmir’de birer mağazası, Bodrum ve Adana’da ise teslim noktaları...