16 / 04 / 2024

İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İhsan 300 bin TL sermaye ile bugün Lütfi Karakaya ve Emine Karakaya ortaklığında kuruldu.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Ambar Yapı Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ambar Yapı Gıda Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Apaslan Bacı tarafından kuruldu.

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Geoteknik İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Madencilik İth.İhr.Üretim Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ali Fuat Tut ve Enes Tut ortaklığında kuruldu.

Rafi Konsept İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafi Konsept İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail İslam tarafından kuruldu.

Yth Emlak İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yth Emlak İnşaat Yapı Gıda Otomotiv Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Şeker tarafından kuruldu.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Ode Yapı Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ode Yapı Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Oğul tarafından kuruldu.

Demirkapı Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkapı Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Delbe tarafından kuruldu.

Sanes Elektrik İnşaat Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanes Elektrik İnşaat Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Elmas  tarafından kuruldu.

Dew Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dew Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Canberk Sevilmiş tarafından kuruldu.

Özkeleş Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkeleş Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necip Solmazgül tarafından kuruldu.

Sp Grup Yapı Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sp Grup Yapı Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şirjat Pur tarafından kuruldu. 

Sümmer Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümmer Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Akalay tarafından kuruldu. 

İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İhsan lütfi Karakaya ve Emine Karakaya ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kuruluşlara ve şahıslara karşı her nevi inşaat taahhütlerinde bulunmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



İkk Yapı Gıda Turizm Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Kavacık Mah.Ertürk Sok.No.1 K.7 Daire No.14...