29 / 03 / 2024

İklim ve Enerji Bakanları kentsel dönüşüm çalışmaları

İklim ve Enerji Bakanları kentsel dönüşüm çalışmaları

İtalya'nın Napoli şehrinde tarihi Palazzo Reale Sarayı'nda düzenlenen "G20 Çevre Bakanları ile İklim ve Enerji Bakanları Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Arda Sapankaya tarafından kuruldu.

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taş tarafından kuruldu.

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Güler tarafından kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Ekşi tarafından kuruldu.

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hüsnü Şimşek tarafından kuruldu.

Özatılım Vinç Konteyner Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatılım Vinç Konteyner Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkut Özdemir tarafından kuruldu.

Fransa ve Almanya, enflasyon ve enerji krizine karşı mücadeleyi hızlandırma konusunda anlaştı!

Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, Almanya ve Fransa'nın Avrupa'daki yüksek enflasyon ve enerji krizinin daha hızlı ele alınması gerektiği konusunda anlaştıklarını belirtti.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

İklim ve Enerji Bakanları kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

İklim ve Enerji Bakanları kentsel dönüşüm çalışmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, talya'nın Napoli şehrinde tarihi Palazzo Reale Sarayı'nda düzenlenen "G20 Çevre Bakanları ile İklim ve Enerji Bakanları Toplantısı'na katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum, toplantıda kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Bakan Murat Kurum, toplantıda şu açıklamalarda bulundu:

"Türkiye olarak, bu konuda kararlılığın, başarılı olabilmek için önemli olduğunu biliyoruz. Ulusal ve yerel ölçekte iş birliğini en üst seviyede temin edecek adımları atıyoruz. Karadeniz Bölgesinden başlattığımız, bölgesel ve yerel eylem planlarımızla, akıllı şehir ve sıfır atık uygulamalarını yaygınlaştırıyoruz. Bakanlık olarak, binalarımızdaki bilhassa enerji tüketiminin azaltılmasını sağlamaya dönük çalışmalara hız verdik. İklime duyarlı kentleşme, iklim şehirciliği ve eko-kent merkezli şehircilik projeleri yürütüyoruz. Bugüne kadar inşa ettiğimiz 2,5 milyon konutumuzda ve halihazırda...