25 / 04 / 2024

İksir Resort etkinlik

İksir Resort etkinlik

Her yeni; içinde kocaman sevinçler, mutluluklar taşır. Yeni bir yıl; yeni umutlar, yeni başlangıçlar, yeni mutluluklar, yeni beklentiler demektir. İksir Resort Town Daday’da yeni yıla coşku dolu başlangıç sizleri bekliyor...

İksir Resort Town’da Doğanın Hediyeleri paneli düzenlendi!

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, ‘Doğanın Hediyeleri’ konulu panel geçtiğimiz günlerde düzenlendi.

İksir Resort Town’a, Çevre Dostu Sertifikası verildi!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Küresel Isınma Kurultayı Yürütme Komitesi tarafından, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’na ‘Çevre Dostu Sertifikası’ verildi.

İksir Resort Town Babalar Günü kampanyası 2015!

İksir Resort Town, babalarına asla unutamayacakları bir Babalar Günü Hediyesi planlayanlara özel seçenekler sunuyor. Babalar ve çocukları doğanın büyüleyici detayları arasında birlikte geçirebilecekleri bir tatilde bir araya getirmeyi hedefliyor.

KESKDB hizmet binası için yetki aldı!

S.S. Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı, hafta sonunda Daday İksir Resort Otel'de gerçekleştirildi.

Maldivler'de bir Türk yatırımı hikayesi: Ayada Resort!

Taylan Büyükşahin Dünya Gazetesi'nde yer alan bugünkü köşe yazısında Maldivler'de Türk yatırımcılar tarafından hayata geçirilen Ayada Resort Maldives projesine yer verdi. İşte yazının devamı...

Ramada Resort Balıkesir Güre, 2015'te açılacak!

81 ülkede 7 bin 600 tane oteli ile dünyanın en büyük otel zinciri olan Wyndham Grup’a ait Ramada Resort, 2015 yılında Balıkesir`in Edremit ilçesinin Güre yöresinde açılarak turizm hizmeti verecek.

İksir Resort Town’da Ekim ayı etkinliği!

İksir Resort Town’da Ekim ayı etkinliği. İksir Resort Town’da, Ekim ayının yıldızlarından birisi de mantarlardır. Güveçte, ızgarada veya közde hazırlanarak pişen mantarları, daha önce kendiniz toplamayı denediniz mi?...

İTK'dan anne babalara yeni etkinlik merkezi!

İTK çocukların ve annelerin özel interaktif programlar ve ekipmanlar ile bir arada vakit geçirebilecekleri İzmir'deki ilk ve tek Gymboree Play & Music Etkinlik Merkezi'ni açtı.

İksir Aydın, Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi 1.si seçildi!

Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi 1.si seçilen İksir Aydın, Kastamonu Daday’a olan tutkusunu, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası ile yöresinde yaptığı heyecan dolu başarılı çalışmalarını, anlattı.

İksir Resort Town’dan çocuklara özel binicilik eğitimi!

Küçük yaşlardan itibaren başlanması ve öğrenilmesi durumunda, daha da yararlı olan bir spordur binicilik. Bu nedenle çocuklar için ayrı bir önem taşıyor. İksir Resort Town’dan çocuklara özel binicilik eğitimi...

Ankara Shopping Fest Etkinlik programı 2014!

Ankara Shopping Fest Etkinlik programı 2014 haberimizin içinde yer alıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali 30 Nisan tarihinde Sheraton Otel’de düzenlenen organizasyonla tanıtılmıştı...

Gloria Verde Resort Serik'e Yeşil Yıldız getirdi!

2 bin 122 dönümlük arazideki Gloria Hotels&Resorts grubu içindeki Gloria Verde Resort Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi' almaya hak kazandı.

Gloria Verde Resort Yeşil Yıldız aldı!

Doğa ile iç içe tatil imkanı sunan Gloria Verde Resort, doğaya duyduğu saygı ve duyarlılığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen ve Yeşil Yıldız olarak da bilinen "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi"ni almaya layık görüldü.

İksir Resort etkinlik Haberi

İksir Resort etkinlik

Hepimiz mutlu olmak, yeni yılı karşılarken en sevdiklerimizle, en neşeli ortamda olmak isteriz. İksir Resort Town sımsıcak, keyifli ortamı ile sizlerin yeni yıla coşku içerisinde girmeniz için hazırladı yılbaşı balosunu. Siz 2014’ü en mutlu anları yaşayarak karşılayın ve her gününüz o anlar gibi hep mutlu olsun diye…

Doğa harikası Daday’da, 4 mevsim doğanın her rengi ve doğallığın en konforlu halini “Her gün Yeniden Doğmak” diyerek yaşatan İksir Resort Town Tatil & Yaşam Kasabası, 2014’ü yılbaşı özel menüsü, canlı müzik, DJ, dans, eğlence, çeşitli sürprizler ve aktivitelerle dolu yılbaşı balosu ile karşılıyor. Anne ve babalar eğlenirken, çocuklar Kuşburnu Cafede yılbaşı özel çocuk menüsü ile ağırlanırken palyaçolar eşliğinde eğleniyorlar;  bebekli aileler isterlerse güven içerisinde bebeklerine odalarında bakım için, rezervasyonla bakıcılar temin ediliyor.

Canlı...