25 / 04 / 2024

İktisatEvim esenyurt şubesi

İktisatEvim esenyurt şubesi

81 ilde 120’ye yakın şube açma hedefine adım adım ilerleyen İktisatEvim 17. şubesini Esenyurt’ta açtı...

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

Everest Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Meydan Alsham Şubesi açıldı!

Everest Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Meydan Alsham Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dağtekin tarafından açıldı.

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi açıldı!

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Amer tarafından kuruldu.

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilgin tarafından açıldı.

Ulucanlar İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Ulucanlar İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt Şubesi Esenyurt'ta 35 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Ulucan ve Mustafa Ulucan ortaklığında açıldı.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ashoortamımı tarafından açıldı.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi açıldı!

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 155 milyon 315 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Kaya tarafından açıldı.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Arak İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arak İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halid Babelli tarafından açıldı.

İktisatEvim esenyurt şubesi Haberi

İktisatEvim esenyurt şubesi

İktisatEvim 17. şubesini Esenyurt’ta açtı. İktisatEvim Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Sağol, İktisatEvim Ailesi olarak tüm çalışmalarında üyeleri ile uzun soluklu, sürdürülebilir ve karşılıklı güvene dayalı ilişkiler inşa etmeyi hedeflediklerini, BDDK’nın sistemi regüle etmesinin ardından 81 şehirde 120’ye yakın şube açma hedefine adım adım ilerlemeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Sektördeki ilkleri gerçekleştiren şirketin, noter huzurunda toplara el değmeden hava ile karıştırılarak Sıra Tespiti yapmasının ve rakiplerinden kampanyaları, tecrübesi ve teslimat gücü yönünden ayrıldığını belirtirken, sektörün en büyük şubelerinden birini Esenyurt halkına kazandırmaktan dolayı sonsuz mutluluk duyduklarını söyledi.

İktisatEvim sektörde kurulan 17. firma olmasına rağmen, ilk senesinde şube ortalama satışı olarak ilk üç, toplam gelir üretmede ise ilk yedi firma arasında bulunuyor.

Şube ağını genişleterek üyelerine katkıda bulunan sistemle, kendi alanlarında kişilere finansal çözümler sunmayı...