19 / 04 / 2024

İktisatEvim 17. şubesini Esenyurt’ta açtı!

İktisatEvim 17. şubesini Esenyurt’ta açtı!

81 ilde 120’ye yakın şube açma hedefine adım adım ilerleyen İktisatEvim 17. şubesini Esenyurt’ta açtı...



İktisatEvim 17. şubesini Esenyurt’ta açtı. İktisatEvim Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Sağol, İktisatEvim Ailesi olarak tüm çalışmalarında üyeleri ile uzun soluklu, sürdürülebilir ve karşılıklı güvene dayalı ilişkiler inşa etmeyi hedeflediklerini, BDDK’nın sistemi regüle etmesinin ardından 81 şehirde 120’ye yakın şube açma hedefine adım adım ilerlemeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Sektördeki ilkleri gerçekleştiren şirketin, noter huzurunda toplara el değmeden hava ile karıştırılarak Sıra Tespiti yapmasının ve rakiplerinden kampanyaları, tecrübesi ve teslimat gücü yönünden ayrıldığını belirtirken, sektörün en büyük şubelerinden birini Esenyurt halkına kazandırmaktan dolayı sonsuz mutluluk duyduklarını söyledi.

İktisatEvim 17. şubesini Esenyurt’ta açtı!

İktisatEvim sektörde kurulan 17. firma olmasına rağmen, ilk senesinde şube ortalama satışı olarak ilk üç, toplam gelir üretmede ise ilk yedi firma arasında bulunuyor.

Şube ağını genişleterek üyelerine katkıda bulunan sistemle, kendi alanlarında kişilere finansal çözümler sunmayı planlıyor.


Geri Dön