25 / 04 / 2024

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat adres 

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat adres 

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

Alperhan Akaryakıt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez  nakli yapıldı!

Alperhan Akaryakıt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alperhan Akaryakıt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Zln İdil İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zln İdil İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nimet Tokman tarafından kuruldu.

Ferahlı İnşaat Gayrimenkul Turizm Kuyumculuk Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferahlı İnşaat Gayrimenkul Turizm Kuyumculuk Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydoğan Ferahlı tarafından kuruldu.

Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi'nin merkez nakli yapıl

Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Elvan Güngör tarafından kuruldu.

Oses Yapı Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oses Yapı Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde   300 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Dündar tarafından kuruldu.

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Pehlivan tarafından kuruldu.

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdulhamit Soydal tarafından kuruldu.

Alp29 İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp29 İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli  ile Zübeyir Sağlam tarafından kuruldu.

Çakır34 Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır34 Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Polat tarafından kuruldu.

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Maltepe’de   400 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Çevik  tarafından kuruldu.

İsuyu İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsuyu İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli İle  Sibel Aksoy tarafından kuruldu.

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat adres  Haberi

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat adres 

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi konusu:
Her nevi gayrimenkuller tesis ve inşaat işleri ile ilgili müteahhitlik işleri yapmak. 7) Her nevi gayrimenkul almak, satmak, imar, ifraz, tevit, taksim, yol ve yeşil alan terkini yapmak. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Adnan Kahveci Mah.Reşit Paşa Cad.A Giriş No:11a/1...