02 / 05 / 2024

İlkbahar Rezidans ne zaman teslim edilecek

İlkbahar Rezidans ne zaman teslim edilecek

Daire fiyatlarının 236 bin TL'den başlangıç gösterdiği İlkbahar Rezidans Konutları'nda lansmana özel yüzde 7 indirim yapılıyor. Peki İlkbahar Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Sultanbeyli İlkbahar projesi ne zaman bitecek?

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje 50 milyon lira yatırım değeriyle yükseliyor...

Sur Yapı İlkbahar güncel fiyat listesi!

Sur Yapı İlkbahar güncel fiyat listesi 2+1 dairelerde 570 bin TL'den başlıyor. İlkbahar Rezidans Sultanbeyli'de ilk etap bu yıl Kasım'da teslim ediliyor...

Skyland İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında yükselen Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

Elexia Tuzla Rezidans ne zaman teslim?

Elexia Tuzla Rezidans projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Elexia Tuzla projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Atiye Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Atiye Rezidans projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Atiye Rezidans Kağıthane'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor...

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Sur Yapı İlkbahar Rezidans daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükselen projede ev alanları 51 metrekareden başlıyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans daire fiyatları 315 bin TL'den başlangıç gösteriyor vadelim indirimlerle fiyatlar düşüyor.

Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Konutları 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Peki Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

İlkbahar Sultanbeyli fiyatları ne kadar?

İlkbahar Rezidans'ta daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje 25 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki İlkbahar Sultanbeyli fiyatları ne kadar?

İlkbahar Rezidans ne zaman teslim edilecek Haberi

İlkbahar Rezidans ne zaman teslim edilecek

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen İlkbahar Rezidans projesi 250 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükselen projede peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10, lansmana özel ise yüzde 7 indirim uygulanıyor. 


1+1'den 4+1 'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan Sur Yapı  İlkbahar Rezidans  fiyatları 236 bin TL'den başlıyor. 


İçerisinde dinlenme alanları, kitap okuma alanları, su göletleri, hobi bahçeleri, uzun yürüyüş parkurları gibi sosyal donatı alnaları bulunan projede yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor, kalan tutar ise teslimde ödeniyor. 


İlkbahar Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede satışlar devam ediyor.

Sultanbeyli İlkbahar satış ofisi iletişim

Telefon: 444 5 787 

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Pınar...