27 / 04 / 2024

ilkbahar rezidans ne zaman teslim

ilkbahar rezidans ne zaman teslim

Toplam 304 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İlkbahar Rezidans ödemeleri kapsamında lansmana özel yüzde 7 lansmana özel indirim sağlanıyor.

İlkbahar Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 236 bin TL'den başlangıç gösterdiği İlkbahar Rezidans Konutları'nda lansmana özel yüzde 7 indirim yapılıyor. Peki İlkbahar Rezidans ne zaman teslim edilecek?

İlkbahar Rezidans iletişim bilgileri!

Teslimlerin 2017 yılının Kasım ayında yapılması planlandığı projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İlkbahar Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Sur Yapı İlkbahar Rezidans ödeme seçenekleri!

Toplam 304 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

İlkbahar Rezidans'ta yüzde 10 lansman indirimi!

Sur Yapı İlkbahar, iki yakayı birbirine bağlayan ulaşım kanallarının hemen yanı başında, Sultanbeyli'de yükseliyor.Daire büyüklükleri minimum 51 metrekareden başlayıp, maksimum 293 metrekareye kadar ulaşıyor.

İlkbahar Rezidans'ta lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı İlkbahar, iki yakayı birbirine bağlayan ulaşım kanallarının hemen yanı başında, 3.köprü Paşaköy gişeleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede yükseliyor.

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Sultanbeyli İlkbahar projesi ne zaman bitecek?

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje 50 milyon lira yatırım değeriyle yükseliyor...

Skyland İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında yükselen Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

Elexia Tuzla Rezidans ne zaman teslim?

Elexia Tuzla Rezidans projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Elexia Tuzla projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Atiye Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Atiye Rezidans projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Atiye Rezidans Kağıthane'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor...

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Sur Yapı İlkbahar Rezidans daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükselen projede ev alanları 51 metrekareden başlıyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans daire fiyatları 315 bin TL'den başlangıç gösteriyor vadelim indirimlerle fiyatlar düşüyor.

Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Konutları 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Peki Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatlar kapsamında 1. etaptaki 1+1 dairelerde 315 bin TL'den başlıyor.

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans kroki!

Sur Yapı imzası ile yükselen İlkbahar Konutları 25 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede fiyatlar 290 bin 700 TL'den başlıyor. İşte Sultanbeyli İlkbahar Rezidans kroki...

ilkbahar rezidans ne zaman teslim Haberi

ilkbahar rezidans ne zaman teslim

Sosyal kullanım alanları arasında İlkbahar projesinde su göletleri, uzun yürüyüş parkurları, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, dinlenme alanları gibi donatıları yer alıyor. 


Daire büyüklüklerinin 51 metrekareden başlayıp, 293 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.


İlkbahar Rezidans projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede tamamı peşin+ banka kredili ödeme yapılıyor.


Teslimlerin 2017 yılının Kasım ayında yapılması planlanan proje toplam 304 adet daireden meydana geliyor. 


İlkbahar Rezidans ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinat ödendğinde, yüzde 25 teslim sırasında ödemelerde geri kalan kısım banka kredisi vade farksız 48 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor. 


Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Tülay...