20 / 04 / 2024

İlker Kuruöz

İlker Kuruöz

Kentsel dönüşümün fiber altyapı oluşturmak için fırsat olduğunu söyleyen Turkcell CTO'su İlker Kuruöz, kentsel dönüşüm sürecinde fiber altyapısı olmayan binaya iskan verilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Doların gözü yarınki Merkez Bankası kararında! Dolar bugün ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe 28,79 TL'den başladı. Euro ise 31,43 TL'den başladı. Piyasaların gözü yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki dolar bugün ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba son dakika dolar kuru...

DS 4'ün zamsız fiyatları şaşırttı! Yine tek kuruş zam gelmedi!

Resmi olarak açıklanan fiyat listesine göre DS 4'e bu ay tek kuruş zam gelmedi. Peki DS4'ün fiyatları ne kadar? İşte DS 4'e Ekim 2023 fiyatları...

TARİŞ, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans fiyatlarında güncellemeye gitti

TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans rakamlarını kalite bazında güncellediklerini kaydetti. Türker, yaptığı yazılı açıklamada Birliğin tüm imkanlarını sağlayarak üreticilerin yanında olduğunu bildirdi.

Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

Miras paylaşımı sürecinde birkaç istisnai durumlarda, bazı çocuklar miras payından faydalanamayabiliyor. Miras kalanlar bunu yaparsanız tek kuruş pay alamayacaksınız! Arsa, tarla, ev, araba her şey elinizden kayıp gidecek...

1 dolar tam bu kadar olacak! Doları olan da olmayan da buz kesti! Bu hafta dolar almayan üzülür! İşte güncel dolar kuru

1 doların ulaşacağı rakam resmen açıklandı. Peki 1 dolar ne kadar olacak? İşte buz kestiren o açıklamalar ve 15 Ekim 2023 güncel dolar/TL kuru...

1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Dün 27,22 liradan kapanış yapan dolar kuru yeni güne düşüşle başladı. 1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

Piyasaların gözü Merkez Bankaları'na çevrildi! Kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Bu hafta piyasaların gözü Çarşamba günü Amerika Merkez Bankası faiz kararı, perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Opel Grandland'e bu ay bir kuruş bile zam yok! Grandland'in Eylül 2023 güncel fiyatlarını görenler inanamadı! 

Opel Grandland'in merakla beklenen yeni fiyat listesi açıklandı. Söz konusu araca bu ay bir kuruş bile zam gelmedi. İşte Grandland'in Eylül 2023 güncel fiyat listesi...

Üreticiyle market arasındaki fiyat farkı yüzde 500'e dayandı: Elma yüzde 450 ile zirvede!

Ağustos ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 45,9 ile kuru üzüm olarak gerçekleşti. Market ve üretici arasındaki fiyat farkları da açıklandı. İşte ayrıntılar..

Piyasaların gözü FED faiz kararında! Dolarda yükseliş devam ediyor mu?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararının hemen ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti. Piyasaların gözü Amerika Merkez Bankası'na (FED) çevrildi. İşte detaylar...

Üretim ve ihracatında dünya lideri olduğumuz ürünlerden 1,1 milyar dolar gelir elde ettik!

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından açıklanan verilere göre kuru incir, kuru üzüm ve kuru kayısı ihracatı bir sezonda yüzde 5 artarak 1,1 milyar dolara yükseldi.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt geldi! Doların geleceği seviyeyi görenler gözlerine inanamayacak

Dolar/TL kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden dolar kuru için, yatırımcılar ''dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunu araşıtırıyor. Dev banka doların geleceği seviyeyi açıkladı. Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak.

Dolar yatırımcıları bu tarihe dikkat! Çok pişman olacaksınız! Doların geleceği rakam belli oldu

Dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda doların yönü ile ilgili uzmanlardan rakam açıklamaları gelmeye başladı. Dolar yatırımcıları için tarih paylaşan uzman isim ''Çok pişman olacaksınız'' diyerek uyardı.

İlker Kuruöz Haberi

İlker Kuruöz

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (MÜSİAD) stratejik ortaklığında düzenlenen "Uydu, Uzay ve Teknoloji Günleri powered by TÜRKSAT" etkinlikleri kapsamında 4.5G Teknolojileri ve 5G Vizyonu adlı bir panel düzenlendi. MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Sami Nalbantoğlu moderatörlüğünde düzenlenen panele; Cumhurbaşkanlığı Bilişim Başkanı Ali Talıa Koç, Türk Telekom Grup Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, Turkcell CTO'su İlker Kuruöz ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hasan Süel katıldı. Panelde üç GSM operatörü de 4.5 G için 1 Nisan'da hazır olacakları mesajını verdi. Panelin açüış konuşmasını Cumhurbaşkanlığı Bilişim Başkanı Ali Taha Koç yaptı. Koç, 2013'te cihaz sayısının insan sayısını geçtiğine dikkati çekerek 2020'de cihaz sayısının 20 milyarı bulacağını belirtti. 


4.5G ve 5G'de isimlendirmenin Türkiye'ye özgü olduğunu ifade eden Koç, kullanıcıların taleplerinin her...