19 / 04 / 2024

İmar denetçi sayısı 2019

İmar denetçi sayısı 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Bodrum'da kaçak yapı ile alakalı kararlılığımız, mücadelemiz devam ediyor. Şu an bin 100 imar denetçimiz var, bu imar denetçi sayısını 2 bin 100'e çıkarıyoruz" dedi.

Arap turist ‘evinde’ kaldı! Günübirlik kiralamaların artması ile konaklayan sayısı azaldı...

2023 senesinin 11 ayında Türkiye’ye gelen Arap ziyaretçi sayısında değişikli olmasa da günübirlik kiralamaların yükselmesi ile konaklayan sayısı yüzde 20 azaldığı kaydedildi. Konaklamanın azalmasında “ev sahibi” Arapların etkisi büyük.

TÜİK: İnşaat sektörlerinde çalışan işçi sayısı yüzde 12,8 arttı!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, inşaat, sanayi ve ticaret-hizmet sektörlerinde çalışan sayısı bir önceki aya göre eylülde değişmedi. Ancak inşaatta çalışan işçi sayısı geçen seneye göre yüzde 12,8 arttı.

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Küresel piyasalarda neler oluyor? ABD’de açık iş sayısında tarihi düşüş yaşanıyor! Hemen bakın!

ABD'de JOLTS Açık İş Sayısı, Temmuz ayında 8 milyon 827 bin ile Mart 2021'den bu yana en düşük seviyesini kaydetti. Asya borsaları Çin’in faiz indirimine gideceği beklentisiyle yükselişe geçti.

Yabancı turist sayısında temmuz ayı rekoru kırıldı!

Türkiye'ye temmuzda gelen yabancı ziyaretçi sayısı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7,25 oranında artış göstererek 7 milyon 148 bin 44 olarak gerçekleşti. 7 aylık dönemdeki artış ise yüzde 16,22 oldu.

Kredi borçluları sayısı gün geçtikçe artıyor! Verilere göre tam 272 milyon kişinin kredi borcu var! 

Türkiye Bankalar Birliği tarafından paylaşılan verilere göre, kredi borçlularının sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Ocak ve mart ayları arasında kredi kullanan kişi sayısı 7 milyon 116 bin olarak kaydedilmiştir. Artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bankalardan kredi alma gereksinimi artıyor.

Sayıştay Başkanlığı resmen açıkladı: Denetçi yardımcısı adayı alınıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! 

Sayıştay Başkanlığı tarafından son dakika bir personel alımı açıklandı. Sayıştay Başkanlığı, boş bulunan 25 kadro için denetçi yardımcısı adayı alımı yapacak. Peki başvurular ne zaman? 

Antalya'ya turist akını: Hava yoluyla gelen kişi sayısı 4 milyonu geçti

Antalya'ya, 1 Ocak-10 Haziran tarihleri arasında hava yoluyla gelen turist sayısı 2022 senesine kıyasla yüzde 37 yükselerek, 4 milyon 62 bin 891 oldu.

'Yarısı Bizden' kampanyası başvuruları bugün resmen başladı! Bakan Kurum başvuran kişi sayısını açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ''Yarısı Bizden'' kampanyası başvurularının bugün başladığını belirterek başvuran kişi sayısını açıkladı.

Kredi kartı batağı derinleşiyor! Yasal takipteki kişi sayısı kaç kişi oldu?

Türkiye genelinde kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe düşünlerin sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) verilerine göre geçtiğimiz senenin Ocak-Kasım aylarını kapsayan 11 aylık döneminde kredi kartı borcunu ödeyemediği için yasal takibe düşenlerin sayısı bakın ne kadar ol

Kredi ve kredi kartı kullananlar dikkat! Yasal takip sayısı 7 ayda neredeyse 1 milyona ulaştı

Kredi veya kredi kartı borçlarından dolayı yasal takibe intikal eden kişi sayısı arttı.

Bu haberi okumadan yolculuk planı yapmayın! Kişi sayısı ve bütçeye göre en uygun ulaşım araçları hangisi? İşte detaylar…

“enuygun.com” yolcuların yaz sezonunda seyahat tercihlerinden yola çıkarak seyahat masraflarını analiz etti. Kişi sayısı hesaplandığında en uygun ulaşım aracı hangisi oluyor? Detaylar haberimizde...

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanan kişi sayısı TBMM'de!

Taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişi sayısı Meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz tarafından konuyla ilgili soru önergesi verildi.

İmar denetçi sayısı 2019 Haberi

İmar denetçi sayısı 2019

Bingöl'deki temasları kapsamında katıldığı Valilikte düzenlenen İl Değerlendirme Toplantısı'nın ardından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum vefanın, dayanışma ve muhabbetin şehri olan Bingöl'de bununmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kurum, Bingöl'ün sorunlarını, problemlerini istişare etmek ve bu sorunlara çözüm bulmak için toplantı yaptıklarını ifade ederek, Bingöllülerin yaşam şartlarını iyileştirecek projeleri adım adım, gece gündüz, kararlı bir şekilde yapmaya gayret göstereceklerini söyledi.

- Bingöl'e "Millet Vadisi"

Bingöl'ün Genç ilçesinde millet bahçesi yapımı konusunda çalışmaların sürdüğü belirten Kurum, kent merkezindeki Çabakçur Vadisi'nde de "Millet Vadisi" yapılacağını müjdeledi.

Kurum, "Cumhurbaşkanımız Bingöl'de bir millet bahçesi yapılması talimatını verdiler. Bugün yer noktasında istişaremizi yaptık ve almış olduğumuz karar çerçevesinde Çapakçur Vadisinde yaklaşık 2,4 milyon metrekarelik alanda etaplar halinde burayı bir vadi şekline...