23 / 04 / 2024

İmar İskan Blokları TOKİ kentsel dönüşümde son durum

İmar İskan Blokları TOKİ kentsel dönüşümde son durum

Ataşehir Şerifali Bölgesi İmar İskan Blokları'nda TOKİ tarafından hayata geçirilen konutlar ne zaman teslim edilecek? Ataşehir İmar İskan Blokları TOKİ konutlarında Karayolları'na lojman olarak kaç daire verilecek? İşte cevaplar...

Türkiye'nin gözü Irak’ın 3 yıllık yatırım bütçesinde!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak İmar, İskan, Belediyeler ve Kamu İşleri Bakanı Bengin Rekani ile görüşmesine ilişkin, "Irak'ın onaylanan 3 yıllık bütçesinde yatırımlara ayrılan payın büyüklüğü firmalarımıza çok önemli fırsatlar sunuyor" dedi.

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Türkiye'de 1.7 milyon konut dönüştü!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni'nde açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi ve 1,7 milyon konutun dönüştürüldüğünü belirtti.

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları'nın temeli atıldı!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

Şişecam Blokları Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi Şişecam Blokları ve Çevresini Kapsayan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin Hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir'deki riskli İmar İskan Blokları yıkılıyor!

Ataşehir’de yılların çözülemeyen problemi Yenişehir Mahallesi’nde yer alan İmar İskan Blokları yıkılarak yerine yenisi yapılacak.

Eyüp İmar Blokları imar planı değişikliği yeniden askıda!

stanbul Eyüp İlçesi, Çırçır Mahallesi, İmar Blokları'nın bulunduğu alan 179 Ada, 2 Parsele ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği yeniden askıya çıkarıldı...

Eyüp İmar Blokları imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İmar Blokları'na İlişkin Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Aktifhan İnşaat Nestiva Ataşehir teslim tarihi!

Aktifhan İnşaat Nestiva Ataşehir projesinde daire satışları Temmuz ayında başlayacak. Esatpaşa İmar İskan Blokları'nın yerine yapılan Nestiva Ataşehir'in inşaatı başladı...

Nestiva Ataşehir için ilk kazma vuruldu!

Geçtiğimiz Kasım ayında İmar İskan Bloklarındaki ilk yıkımları yaparak, İmar İskan Bloklarının yenilenmesi sorununa karşı adından söz ettiren Aktifhan İnşaat, İmar İskan Bloklarına ilk kazmayı bu hafta vurdu.

Nestiva Ataşehir Esatpaşa İmar İskan Blokları'nın yerinde yükselecek!

Nestiva Ataşehir Esatpaşa İmar İskan Blokları'nın yerinde yükselecek. Aktifhan İnşaat'ın Nestiva Ataşehir projesi için Ataşehir İmar İskan Blokları'nda ilk yıkımlar önümüzdeki salı günü gerçekleştirilecek.

Nestiva Ataşehir: Aktifhan'ın Esatpaşa'daki projesi başlıyor!

Önümüzdeki Salı günü, Ataşehir İmar İskan Bloklarındaki ilk yıkım başlayacak. Aktifhan İnşaat, Nestiva Ataşehir Projesi ile bölgenin çehresini değiştirecek bir projeye başlıyor.

İmar İskan Blokları TOKİ kentsel dönüşümde son durum Haberi

İmar İskan Blokları TOKİ kentsel dönüşümde son durum



Ataşehir İmar İskan Blokları'nda TOKİ eliyle gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında Nukart Grup tarafından hayata geçirilen konutlarda 10'uncu kata çıkıldı. Nukart Grup, inşaatta her gün bir kat çıkıyor. 


Emlakkulisi.com'un Nukart Grup yetkililerinden edindiği bilgilere göre; Ataşehir Şerifali Bölgesi İmar İskan Blokları'nda kentsel dönüşüm projesi TOKİ tarafından her biri 12 kattan oluşan 13 blok halinde hayata geçiriliyor. Temeli atılan 5 blokta 3'ü 2 bodrum + zemit kat ve 2'si 1 bodrum kat + zemin kattan oluşuyor. 


Hangi parselde kaç konut olacak? 


İstanbul İli Ataşehir İlçesi Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Sınırları İçinde Bulunan 12750, 12751, 12753, 12754 Parseller ve Muhtelif Tescil Dışı Alanlara Yönelik Kentsel Dönüşüm Projesi Kapsamında Yer Alan Konut Yapı Adaları Üzerinde 312 Konut (+4...