28 / 03 / 2024

İMES döküm sanayi sitesi

İMES döküm sanayi sitesi

Halen 165 fabrikaya yer tahsisi yapılan Gebze 6. Makine İhtisas OSB’de 15 fabrikanın katılımıyla döküm sanayi sitesi de kurulacak. OSB tamamlandığında 215 fabrikada 15 bin kişinin istihdam edilmesi planlanıyor

Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Batman Mke Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Zıvalı tarafından kuruldu.

ŞOK’ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü!

ŞOK’ta indirim kampanyası devam ederken yeni indirimli ürünler kataloğu ŞOK’un resmi internet sitesinden paylaşıldı. Buna göre, 8 Haziran’a özel, ŞOK'ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü. İşte 8 Haziran Perşembe ŞOK fiyat listesi.

Karacasan Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacasan Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Karaca tarafından kuruldu.

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moza Nakliyat Otomotiv İnşaat Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmelih Zaralı tarafından kuruldu.

Osay Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osay Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Aygün tarafından kuruldu.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Yongchang Uluslararası Yenilenebilir Kaynaklar Geri Dönüşüm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yongchang Uluslararası Yenilenebilir Kaynaklar Geri Dönüşüm Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aslan, Lıyao Weı ve Mınghua Zhu ortaklığında kuruldu.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

Çıkan EYT yasası ile birlikte milyonlarca vatandaş emekli olmaya hak kazandı. Nisan ayında ilk emekli aylıklarını alacak emeklileri korkutan bir uyarı geldi. SGK hizmet dökümünde ‘S, Ş, K’ harfleri yazanların emekliliği riske düşebiliyor.

Homend Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi en ucuza nerede satılıyor? İşte Homend 17 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Homend Profashion Prof 3003H Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi 1300W en ucuza nerede, ne kadara satılıyor sorusunun cevabı bu haberde. İşte detaylar..

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından, EYT başvuruları başlamış durumda. SGK hizmet dökümünde bulunan bazı harfler ise EYT ile emeklilik hakkına sahip olan vatandaşları da ilgilendiriyor. Uzmanlar sigorta dökümünde bulunan S, Ş ve K harfleri için uyarıyor.

Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi 1600W kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser, sahip olduğu 1600 Watt güç, 11 kademeli hız ayarı, 3 farklı aparatı ve 5 litrelik çelik kasesi ile çokça beğeni topluyor.

İMES döküm sanayi sitesi Haberi

İMES döküm sanayi sitesi

Gebze 6. Makine İhtisas OSB (İMES) Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, çelik konstrüksiyon, cam ve soğutma grupları gibi makine sektörü alt gruplarının üretim yaptığı OSB’de 15 fabrikanın faaliyet göstereceği döküm sanayi sitesi kurulacağını belirtti. Ruhsatı alınan döküm sanayi sitesinin hafriyat çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Erboz, “Biz dökümcüler için modern binalar inşa etmeye karar verdik. İçerisine elektrik ocağı koysunlar, kalıphanesi olsun, modelhanesi olsun, yükleme ve boşaltma işlemi kolaylaşsın istedik. 15 fabrikanın her biri için bin 200 metrekare büyüklüğünde işyeri olarak tabir edilebilecek yerler şeklinde bu projeyi yapmaya başladık” diye konuştu. 


İstanbul Dudullu’da 1000 tane işyerinden oluşan IMES Sanayi Sitesi’nde uzun yıllar yöneticilik yaptığını kaydeden Erboz, “Dudullu’da işyerlerinin yeterli olmayışı ve sanayicilerin daha büyük yer talepleri üzerine Demirciler, Köseler ve Çerkeşli köyleri arasındaki...