25 / 04 / 2024

İmga İnşaat kurtköy projesi ne zaman satışa çıkacak

İmga İnşaat kurtköy projesi ne zaman satışa çıkacak

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 4 blok halinde yükselecek proje konut, otel, dükkan ve ofislerden meydana geliyor.

EPP'den Pendik Kurtköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., İstanbul Pendik Kurtköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesini 18 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek...

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Şenkaya İnşaat Kurtköy'de yeni proje yapacak!

Şenkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnşaat Mühendisi Ferruh Şenkaya ile şirket yatırımları ve yeni projeler hakkında röportaj yaptık. İşte o röportaj...

Elbiz İnşaat 30. yılını kutladı!

Elbiz İnşaat 30. Yılını şık bir davet ile kutladı. Caz müziğin sevilen genç yıldızlarından Meriç Çalışan’ın performansının damga vurduğu gecede, davetliler de şıklıkları ile göz kamaştırdı.

İntema İnşaat 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi!

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 776 konut ve 160 ticari birimden meydana geliyor. Proje Kaya Millenium İş Merkezi'nde 200 metre mesafede konumlandırılıyor.

Gül İnşaat Büyükçekmece projesinde 776 konut, 160 dükkan yolda!

Gül İnşaat Büyükçekmece'de 776 konut ve 160 dükkandan oluşan yeni konut projesine hazırlanıyor...

YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınladı.

İmga İnşaat kurtköy projesi ne zaman satışa çıkacak Haberi

İmga İnşaat kurtköy projesi ne zaman satışa çıkacak

Blokların 4 bodrum kat + zemin kat + 7 normal kat olarak dizayn edildiği İmga İnşaat Kurtköy projesi 92 bin 618 metrekare inşaat alanına sahip. Proje toplamda 4 bloktan oluşuyor.

İmga Portall: İmga Kurtköy projesinin adı belli oldu!

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Projede satışların Eylül - Ekim aylarında başlaması planlanıyor. 

Kurtköy İmga İnşaat projesi lokasyon olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'nın hemen yanında, TEM, E-5 ve sahil yollarına yakın mesafede, Teknopark'a 800 metre yakınlıkta bulunuyor. 

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire sayısı 72, dükkan sayısı 47, ofis sayısı ise 90 olarak belirlendi. Projede ayrıca 220 odalı otel de yer alacak. 

Kurtköy İmga İnşaat Evleri iletişim

Telefon: 0216 463 38 48 

Web: www.imga.com.tr

Özge...