19 / 04 / 2024

impo Eyüp imar planı

impo Eyüp imar planı

TÜRKİYE'DE bugüne kadar yaklaşık 20 bin hektar alanın imar planı ve imar denetimini gerçekleştiren İmpo İmar, 22 tane Zeytinburnu ilçesi kadar alanın imar planına imza attı...

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Eyüp Muhcu: Asıl sorun kentsel denetim!

TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, Kartal’da yıkılan binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Muhcu, “İktidar yıkımlara izin vermeme konusunda samimiyse bugün imar barışı kanununu iptal etmeli” diye konuştu.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi 1635 parsel ile 1629 ve 1633 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Ayşen Zamanpur’un Eyüp’teki oteline onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, işkadını Ayşen Zamanpur’un Eyüp’te yaptırdığı otelin imar planını önceki gün onayladı.

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Eyüp dini ve sosyal kültürel tesis alanı imar planı askıda!

Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

Eyüp'te 4 mahallenin imar planı askıda!

İBB Eyüp ilçesine bağlı 4 mahallenin imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı. İmar planları 29 Kasım'a kadar askıda kalacak..

Eyüp Topçular imar planı askıda! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İli Topçular İlçesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Eyüp Defterdarlık Mahallesi'ndeki bir alanın imar durumu TBMM'de!

İstanbul'un Eyüp ilçesinde Defterdarlık Mahallesi'nde bulunan Abdülvedüt türbesinin bulunduğu alanın imar durumu TBMM'de konu oldu. İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eyüp İslambey imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Eyüp İlçesi, İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Eyüp Tekzen ve Migros'un yerine konut yapılacak!

İstanbul Eyüp İlçesi, Silahtarağa, Tekzen ve Migros'un yer aldığı 732 ada, 1 parsele ilişkin Ticaret + Konut Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Eyüp Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu imar planı askıda!

Eyüp'te Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu'nun yer aldığı parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

impo Eyüp imar planı Haberi

impo Eyüp imar planı


TÜRKİYE'DE bugüne kadar yaklaşık 20 bin hektar alanın imar planı ve imar denetimini gerçekleştiren İmpo İmar, 22 tane Zeytinburnu ilçesi kadar alanın imar planına imza attı. İlk olarak İstanbul'da Eyüp ilçesi ve Beyoğlu ilçesi Sütlüce Mahallesi imar planlarını hazırladı. 


İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, halen yerel yönetimlere, özel sektör şirketlerine ve Türkiye' de 10 GYO'dan 7'sine imar planı yaptıklarını açıkladı. 


Taraf...