25 / 04 / 2024

İMPOMES Mülkiyet Erişim Sistemi

İMPOMES Mülkiyet Erişim Sistemi

Türkiye’nin sayılı Holdingleri, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları ve Bankalarının kullandığı İmpomes Mülkiyet Erişim Sistemi, iki büyük yatırımcının da mülklerini güvence altına aldı.

İMPOMES Mülkiyet Erişim Sistemi 4,5G ile yatırımcının cebinde!

Daha önce Türkiye’nin sayılı Holdingleri, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları ve Bankalarının kullandığı İMPOMES Mülkiyet Erişim sistemi, 4.5 G ile birlikte bireysel yatırımcının da hizmetine giriyor.

Bu yıl da ev almak kolay olmayacak! Konuta erişim sorunu nasıl çözülür?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bu sene de ev almanın kolay olmayacağına dikkat çekerek, konuta erişim sorunu için yapılabilecekleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Konuta erişim zorlaştı: Beyaz yakadan, mavi yakaya herkes toprak alıyor! Bunlara aman dikkat edin!

Konuta erişim zorlaşınca beyaz yakadan, mavi yakaya, orta gelirli herkes toprak yatırımına yöneldi. Peki imarlı arsa fiyatları ne kadar? Arsa alacaklar nelere dikkat edilmeli?

İstanbul'da konut fiyatları ortalama hanehalkı gelirinin 4,89 katı! Konuta erişim nasıl artar?

Konuta erişim sorunu gittikçe büyüyor. Sektörü ilgilendiren bu sorun 11’nci Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde tartışıldı ve sektör temsilcileri önerilerini sundu. Peki konuta erişilebilirlik nasıl sağlanır? İşte sektörden çözüm önerileri...

Bakan Bolat: ‘Finansmana erişim sorunu ortadan kalktı’

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, reeskont kredilerinin günlük 3 milyar 50 milyon TL’ye çıktığını hatırlattı. Bolat, "Artık finansmana erişim problemi gibi bir problemden bahsetmek pek mümkün değil. Biz de onlardan performans bekliyoruz. İcraat bekliyoruz" şeklinde konuştu.

e-Devlet'te EYT depremi! e-Devlet çöktü mü? Erişim sıkıntıları var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün EYT ile yaptığı açıklama sonrası e-Devlet'te erişim problemleri yaşanıyor.

İş Bankası Genel Müdürü açıkladı! Kredi ucuz ama erişim kısıtlı!

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran kredi erişiminde yaşanan zorlukları değerlendirdi. Aran, kredinin ucuzlamasına rağmen krediye erişim güçleşiyorsa bunun kimseye bir faydasının olmayacağını vurguladı.

Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? 14 Temmuz Twitter çökme sorunu...

Sosyal paylaşım platformu Twitter'da meydana gelen erişim sorunu gündeme oturdu. Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? İşte 14 Temmuz Twitter çökme sorununun detayları...

Ev ve araba sahibi olmak gittikçe zorlaşıyor! Konuta ve otomobile erişim süreleri katlandı!

Konuta ve otomobile erişim süreleri katlandı. Peki konutta ve otomobilde erişim süreleri nasıl değişti? İşte tüm ayrıntılar...

Ulaşım hizmetlerine erişim kolaylaştırılacak!

Erişilebilir Ulaşım Stratejisi ve Eylem Planı'na ilişkin genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de duyuruldu. 

4 maddede mülkiyet hakkına dayalı elatmanın önlenmesi davası!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, "mülkiyet hakkına dayalı elatmanın önlenmesi davası" konusunu kaleme aldı. İşte 4 maddede mülkiyet hakkına dayalı elatmanın önlenmesi davası...

Beykoz'un imar ve mülkiyet sorunu çözülecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Tokatköy’de vatandaşlarla bir araya geldi. Aydın, ''Beykoz'un imar ve mülkiyet sorununu çözeceğim'' diye konuştu.

Ask Müşavirlik Bilişim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ask Müşavirlik Bilişim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Uğurluoğlu ve Kağan Fatih Deniz ortaklığında kuruldu. 

Antalya’nın mülkiyet sorunu çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2018 yılında ilçede gerçekleştirdikleri hizmetleri değerlendirdi. Tütüncü, Antalya’nın mülkiyet sorununun çözüldüğünü söyledi.

İMPOMES Mülkiyet Erişim Sistemi Haberi

İMPOMES Mülkiyet Erişim Sistemi

Kurumsal gayrimenkul yatırımcılarının tapularını takip edebilmesi ve mülklerinin imar durumunu sorgulayabilmesi için İmpo İmar ekipleri tarafından hayata geçirilen İMPOMES Mülkiyet Erişim Sistemi, iki büyük yatırımcının daha mülklerini güvence altına aldı. İŞ GYO ve Akçansa, mülklerinin takip işi için İMPOMES’i seçti. İmpomes ekipleri halen 38 şehirdeki 7500 mülkün takibi için adeta dedektif gibi çalışıyor ve mülk sahiplerinin zarar etmesini engelliyor.


İmpo İmar ekipleri tarafından 6 yıl önce hayata geçirilen web tabanlı mülkiyet erişim sistemi İmpomes, mülk sahipleri adına adeta tapu dedektifliği yapıyor. Tapuya konu olan gayrimenkulleri Türkiye’nin neresinde olursa olsun izlemeye alan İmpomes ekipleri, tapu sahiplerinin adına sahaya inerek mülkü inceliyor ve fotoğraflıyor. Aynı zamanda ilgili belediyesinde imar durum takibi ve emlak vergisi incelemelerinde bulunuyor. 2 ayda bir yapılan bu denetimler...