26 / 04 / 2024

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Bakan Uraloğlu'ndan İzmir'e yatırım raporu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir'de AK Parti iktidarları zamanında 215 milyar liralık ulaşım yatırımı yaptıklarını ve İzmir'in ihtiyaçlarını iyi bildiklerini kaydetti.

Bu yıl yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Uzmanlar hem rakam hem de tarih verdi...

Döviz kurlarındaki hareketlilikle birlikte emtia fiyatları yükselmeye başladı. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yaparken gümüşün ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne zaman yükselişe geçecek?

Gümüşe yatırım yapman mantıklı mı? İslam Memiş rakam vererek açıkladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için önemli değerlendirmelerde bulunarak rakam verdi. Yatırımcılar hemen bakın!

NN, BES'e yatırım yapanlara Teknosa'dan 105 bin lira değerinde hediye çeki!

NN Hayat ve Emeklilik ile bireysel emeklilik sözleşmesine ek katkı payı ödeyerek geleceğe yatırım yapan kişilere, Teknosa'dan hediye çeki kazanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşü takip ediyor. Gümüşün yükselip yükselmeyeceğini merak den yatırımcılar araştırıyor. Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Bu yatırım fırsatı kaçmaz! Belediyeden tatil cennetinde KDV’siz 270 bin TL teminatla arsa satışı!

Yatırımcıları sevindiren haber Ege’deki tatil cennetinde yer alan belediyeden geldi. Sadece 270 bin TL teminatla geleceğe yatırım yapabilirsiniz. Arsa satışının KDV’den muaf olduğu belirtildi. İşte detaylar…

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Tek tek açıklanan bu rakamları görenler inanamadı! 12 Şubat 2023 gümüş fiyatları

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Tek tek açıklanan bu rakamları görenler inanamadı... 12 Şubat 2023 gümüş fiyatları...

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı! Hemen bakın!

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı... Hemen bakın...

''Ne altın ne dolar, gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ''Ne altın ne dolar gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyerek  yatırımcılara açıklama yaptı.

Bitcoin'e yatırım yapılır mı?

Bitcoin'e yatırım yapmak için doğru zaman ne zaman?İsviçre bankacılık kurumları, çoğu yatırımcının parasını kaybettiğini söyledi.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusuna cevap İslam Memiş'ten geldi

Altın alamayıp gümüşe yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt geldi.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüşe yatırım yapan vatandaşlar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte 12 Ekim 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Ne altın, ne dolar! Gümüşe yatırım kapan kazanacak! Bekleyin görün! Peki gümüş ne kadar?

Gümüş, altından sonra gelen en kıymetli metal olarak yerini alıyor. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yapıyor. Altın fiyatlarının yüksek olması da yatırımcıların taleplerini değiştiriyor. Uzmanlardan gümüşe yatırım yapan kazanır açıklaması gelirken yatırıcıların sabırlı olmaları konu

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni Haberi

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Projeleri 2017’de, Çevre Alanı’nda birincilik ödülüne Akçansa layık görülürken, ikincilik ödülünü Ege Profil, üçüncülük ödülünü ise Kaleseramik kazandı. Sosyal Alan’da birincilik ödülünü alan Schneider Electric’i, Betek ve DYO izledi. Törende açılış konuşması gerçekleştiren Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Nuri Bulut, “Sürdürülebilirlik kavramının önemini vurgulamak için Geleceğe Yatırım Ödülleri’ni hayata geçirdik çünkü farklılaşmanın temelinde inovasyon ve sürdürülebilirliğin yattığına inanıyoruz” dedi. 
    
Türkiye İMSAD Üyeleri’nin ‘Sürdürülebilir İyi Uygulama’ örneklerinin bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildiği ‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017’de dereceye giren firmalar; 41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da, 10 Mayıs Perşembe günü düzenlenen törenle ödüllerini aldı. 

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Projeleri 2017’de, Çevre Alanı’nda birincilik ödülünü; Çimento ‘Üretim Prosesinde Mikroalglerin CO2 Tutucu Olarak Kullanımı’ projesi ile...