25 / 04 / 2024

in istanbul fiyat listesi

in istanbul fiyat listesi

İn istanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. İnistanbul Gala projesinde 1+1’den 4+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Nef İn istanbul projesi nerede?

411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen İn İstanbul projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası taşıyor. Peki Nef İn İstanbul projesi nerede?

İn İstanbul ev fiyatları!

İn İstanbul ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO Nef İn İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor.

İnİstanbul satış ofisi!

İnİstanbul satış ofisi ile 444 9 633 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplam 3 bin 565 konut ve 16 ticari üniteden meydana gelen proje Topkapı Şişecem Fabrikası arazisinde inşa ediliyor.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Mazda CX-5’in yeni fiyatı belli oldu! İşte CX-5’in teknik özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Mazda, merakla beklenen CX-5 modelinin güncel fiyat listesini paylaştı. Fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımlayarak müşterilerini bilgilendiren Mazda, CX-5’in güncel fiyatının ekim ayı kapsamında geçerli olduğunu duyurdu.

Yüzde 100 elektrikli Ford Mustang Mach-E’ye 73 bin 800 TL zam geldi! İşte Mustang’in yeni fiyatı...

Ford, dünya çapında en büyük üne sahip araçlarından Mustang’in yüzde 100 elektrikli olan modeli Mach-E’ye Ekim 2023 kapsamında 73 bin 800 TL zam yaptı. Bu araca yeni bir zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, aracın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinden paylaşıldı.

Toyota’dan son dakika Yaris kararı! Yaris’in yeni fiyatı ne kadar oldu?

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Toyota, ekim ayının gelmesiyle beraber modellerinin fiyat listelerini de güncellemeye başladı. Bu kapsamda, Yaris’in de güncel fiyatı paylaşılırken, bu modele zam gelip gelmediği merak konusu oldu.

Opel Grandland'e 125 bin 900 TL'lik şok indirim geldi! Grandland'in indirimli fiyat listesini görenler inanamadı!

Opel Grandland'e bu ay tam tamına 125 bin 900 TL'lik şok indirim geldi. Opel Grandland'in indirimli fiyat listesini görenler inanamadı... Hemen bakın...

Honda Civic’e gelen zam herkesi şaşkına çevirdi! Civic’in yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Honda, Civic modeline temmuz ayı kapsamında dev bir zam yaptığını açıkladı. Gelen zam sonrası Civic’in fiyatını görenler gözlerine inanamadı! Peki, Honda Civic’e ne kadar zam geldi? İşte detaylar...

Onvo 55 inç televizyon fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Temmuz güncel fiyatı...

Son dönemde peş peşe gelen zamlar fiyatları oldukça yükseltse de Onvo piyasaya nazaran daha uygun fiyatlı televizyon modelleriyle dikkat çekiyor. Peki Onvo 55 inç televizyon fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Temmuz güncel fiyatı...

Sınıfının en iyisi Ford Transit Kamyonet’e zam mı geldi? Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen araçların başını çeken Ford Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu. Ford, resmi internet sitesinden Transit Kamyonet’in fiyat listesini paylaştı.

Honda City ile bambaşka bir deneyime hazır olun! Honda City’in haziran fiyatı belli oldu!

Yollarda görmeye en çok alışkın olduğumuz otomobillerden Honda City’in haziran ayı fiyatı belli oldu. Honda, tüm modellerinde fiyat güncellemesi yaptığını ve yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Bu araç resmen gelecekten geldi! Hyundai'nin elektrikli aracı IONIQ 5’in güncel fiyatı belli oldu!

Hyundai'nin en sıra dışı araçlarından biri olan IONIQ 5 araç satın almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Hyundai, her ay yaptığı gibi bu ay da araç fiyatlarında güncellemeye gitti ve IONIQ 5’in yeni fiyatını belirledi. İşte 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Volkswagen Tiguan Allspace'e büyük zam! Tiguan Allspace'in yeni fiyatı herkesi şaşkına çevirdi!

Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Volkswagen, yeni fiyatlarını açıkladığını duyurdu. Mayıs ayı fiyatları belli olan Volkswagen’in tüm modellerine zam gelirken, Tiguan Allspace’e de hatırı sayılır bir zam yapıldı. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Esnafın gözdesi Hyundai H100 Kamyonet’te çok konuşulacak fiyatlar! Hyundai H100 Kamyonet’in nisan ayı fiyatı belli oldu!

Hyundai resmi internet sitesinden 2023 nisan fiyat listesi yayımladı. Bu kapsamda, H100 Kamyonet’in de fiyatı belli olurken vatandaşlar Hyundai H100 Kamyonet’in güncel fiyatını ve özelliğini araştırmaya başladı.

2023 model Volkswagen Tiguan Allspace'in nisan ayı fiyatları akılları baştan aldı! Peki, güncel fiyatı ne kadar oldu?

2023 model Volkswagen Tiguan Allspace'in 2023 yılı nisan fiyat listesi duyuruldu. Tiguan Allspace'in yeni fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı. Peki Volkswagen Caddy Impression ne kadar oldu, özellikleri neler? İşte detaylar...

in istanbul fiyat listesi Haberi

in istanbul fiyat listesi

3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen Nef Topkapı İnistanbul projesinde otopark, sinema, asansör, oyun alanları,  yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, basketbol sahası ve fitness center gibi sosyal donatılar mevcut.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı İnistanbul Gala projesinde teslimler 2018 yılının ikinci yarısında gerçekleşecek.


İn istanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 470 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Nef Topkapı İnistanbul projesinde 2 bin 100 TL'lik taksitlerle konut sahibi olunabiliyor


Nef Topkapı İnistanbul projesi ulaşım bilgileri kapsamında Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, TEM'e 7 kilometre, metrobüse 1 kilometre, metroya...